Britney Spears - Oops!...I Did It Again (2000)

Label: Jive

1. Oops! ... I Did It Again (3:31)
  2. Stronger (3:23)
  3. Don't Go Knockin' On My Door (3:14)
  4. (I Can't Get No) Satisfaction (4:28)
  5. Don't Let Me Be The Last To Know (3:50)
  6. What U See (Is What U Get) (3:14)
  7. Lucky (3:25)
  8. One Kiss From You (3:23)
  9. Where Are You Now (4:39)
  10. Can't Make You Love Me (3:16)
  11. When Your Eyes Say It (4:06)
  12. Girl In The Mirror (3:36)
  13. You Got It All * (4:09)
  14. Heart * (3:01)
  15. Dear Diary (2:46)
  16. Heart * (3:01)
  17. Walk on By * (3:36)
  18. Oops!...I Did It Again [Riprock 'n' Alex G. Ooops! We Remixed Again! Radio Edit] * (3:56)
  19. Lucky [Jack D. Elliot Radio Mix] * (3:29)
  20. Stronger [Miguel Migs Vocal Edit] * (3:43)
  21. Don't Let Me Be the Last to Know [Thunderpuss Radio Mix] * (4:24)
  22. Stronger [Adamusic Remix] * (3:36)
  23. Oops!...I Did It Again [Pessto Remix] * (2:35)
avatar van Kos
Kos
En dan te bedenken dat nota bene een vriend van mij dit in de auto draaide..

neo
Van je vrienden moet je het hebben

Zingt ze ook? Nooit geweten...

avatar van Daan
Laatst was er een soort special of zoiets van haar op MTV. Jezus, dat mens is erg. Ze zit zich de hele tijd als een klein kind te gedragen. Ze kan niet eens zelf zingen, ze doet alles met playbacken. En ze heeft het ook constant over sex en vriendjes en dat soort dingen. En tussendoor haar kinderachtige gedrag beweert ze toch maar even dat ze op haar nieuwe CD volwassen is geworden. Yeah right

avatar van BoordAppel
Kijk, met dit soort toevoegingen kan ik tenminste wat lage cijfers geven .

1,0
Inderdaad complete muk. 1*

Mik
Tovenaar -> Whoops, you did it again

Linda
Kos schreef:

En dan te bedenken dat nota bene een vriend van mij dit in de auto draaide..

Ik had ook zo'n vriendin die had de hele dag dit opstaan, om gek van te worden!

avatar van Daan
Lekkere vriendin is dat dan zeg, de hele dag Britney draaien...

Lekkere cd!

Oops! en Stronger hebben een goeie clip. Oops! vind ik een goed nummer van Britney.

avatar van John Doe
Stronger een goede clip, wat gebeurt daar nou, dat vind ze zelf volgens mij niet eens een goede clip. En nummer van Britney, van een stel dure producers en songwriters ja.

dat ik dit ooit leuk gevonden heb!! als ik het nu beluister denk ik echt: gatver! op zich wel paar leuke nummer bij, maar wel heel simpel vind ik!

Tja, daar denk ik hetzelfde over, maar de cd is ook al 4 jaar oud!

kevke1990
Prachtige cd

Leuke cd, veel leuke liedjes en echt de overgang tussen 1 en 3. Maar toch beter dan 3e. 4

Ik vind dat Britney goeie nummers maakt. Als je naar de rest van mijn muziek smaak kijkt verwacht je dat niet, maar het is toch echt zo. Ik kan wel begrijpen dat mensen het helemaal niks vinden, maar je kan ook overdrijven.

Ik wist niet eens dat Britney nummers maakte.

CAPIpsv
Oook best aardige cd, alleen het feit dat het britney is, geef ik hem gewoon een 3,0

Hanniej schreef:

Helemaal met je eens

1,0
Troep van de bovenste plank dit!

Meer van hetzelfde, 1 en 2 springen er uit, de rest is slijmerig , (maar nog steeds leuk!)

avatar van Darkshines
0,5
Rotzooi. K 3 is nog beter!!

avatar van Backdrifter
Hanniej schreef:

Ik vind toch niet dat je overdrijft als je deze bagger niks vind! Dit heeft toch werkelijk niks meer met muziek te maken, met zo'n artietsen haal je alles wat het woord muziek en muzikale theorien betreft naar beneden. Dit is de typische artiest die niet fatsoenlijk kan zingen en waar het allemaal lekker mooi gemixt wordt zodat het op de Cd wel aardig klinkt. Vreselijk gewoon dat er nog mensen zijn die naar deze Crap luisteren!

0,5
wat is dit voor rommel..

Marcel²
SystemofaDown schreef:
wat is dit voor rommel..

Kan me er wel wat bij voorstellen. Beetje glad zonder risico dat wel, geproduceerd album. Slecht nee, dat vind ik niet.

avatar van jowietje
Ik vind dit juist wel een goed album!

avatar van Backdrifter
jowietje schreef:
Ik vind dit juist wel een goed album!

Haha, als ik jou top 10 alleen al bekijk...lachwekkend gewoon...ga ik niet verder op in...

shappy1010
Backdrifter schreef:

Hmm jou top 10 zou zo uit Rolling Stone Magazine geknipt kunnen zijn, dus vind ik ook niet echt origineel.

Schoppen kunnen we allemaal he?

Sietse
ik dacht dat dit al ouder was....wij draaiden Oops i did it again al toen ik op veldwerk was in Spanje voor mijn studie en dat was 1999