Machinefabriek - Huis (2007)

Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Welkom Thuis (3:21)
  2. Bloesem (1:43)
  3. Braakland (2:15)
  4. Suze Nane Poppe (0:25)
  5. Droog Water (2:42)
  6. Wieg (0:27)
  7. Schaduw (2:14)
  8. Afgebroken Flats in Presikhaaf (1:48)
  9. Slaapzacht (2:46)
  10. Kinderboerderij (1:58)
avatar van BoyOnHeavenHill
(Na 9½ jaar radiostilte!) Moeilijk om hier wat over te zeggen. Een soort mengelmoes van "gevonden geluiden" à la John Cage, minimal music en vervreemdende, Pere Ubu-achtige, schurende geluidscollages, alles toch wel vrij dwingend en inventief geserveerd, bijna een instrumentale versie van Spinvis. Twintig minuten intrigerende associatieve geluidsstromen, en na afloop vraag ik me af waar ik naar geluisterd heb, wat het me waard was en wat ik zou hebben gemist als ik het nooit had gehoord. Dat laatste is zeker niet nihil, maar is het ook véél?