menu

Junodream - Isn't It Lovely (To Be Alone) (2019)

mijn stem
4,12 (4)
4 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Limiter (3:28)
  2. Nobody Wants You (3:33)
  3. As Far as I See (4:35)
  4. Isn't It Lovely (To Be Alone) (4:01)
totale tijdsduur: 15:37
zoeken in:
avatar van blur8
5,0
Nieuwe rockband uit London . Vijf man sterk en ze beschrijven zichzelf als Cynisch. Welke Brit is dat in deze tijd nauw niet. In de Bitterzoete songs hoor ik Inspriratie vanuit Beck en Pavement .
Anyway JunoDream is mijn nieuwe ontdekking . Grote variatie, ook binnen EP. Uitdagend Dynamisch Humorvol. Super muzikaal. Heel goed.

Dit is de 2de EP na een singel of 5 en dat ik 2 jaar tijd. Geen idee (nog) wat de beste songs is yet. Meest opvallend dus: het is allemaal DikDikDik goedgekeurd. In London is al een sterke live reputatie opgebouwd, nu nog de rest van het UK. Vrees dat de EU nog niet op de tourlijst staat.

avatar van blur8
5,0
Zaterdag 7 Maart in Scheemda (....Waar..?..) Ggrasnapolsky festival.

avatar van blur8
5,0
Het passende label voor Junodream is meer Britpop of melancholische shoegaze dan Rock. Maakt voor intensiteit niet uit. Mij hebben ze volledig ingepakt met zeer geslaagd optreden op Grasnapolsky.
Er is maar 1 waarderingscijfer mogelijk. voor deze superfijne EP *****

Gast
geplaatst: vandaag om 16:33 uur

geplaatst: vandaag om 16:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.