The Tapes - On a Clear Day (1981)

Label: WEA

1. Night After Night (3:45)
  2. Hot Line (2:50)
  3. Concern (2:40)
  4. Next in Line (3:50)
  5. March (2:55)
  6. Mouth of the World (4:37)
  7. Bits and Pieces (4:08)
  8. Stella (2:26)
  9. Good Riddance (3:10)
  10. Swell (2:30)
  11. Salt Desert (3:18)
  12. Strategy (3:57)
DonDijk
Het duurt wel eventjes, maar dan wordt het echt wel een leuke plaat hoor. 3,5

zaaf
als je dan opeen 3,5 uitkomt heb je echt te weinig tijd genomen.
wat een mooi afscheid. erg jammer dat het hierbij gebleven is.
the tapes was een unieke, creatieve, onhollandse band en veel te veel in de obscuriteit gebleven.

Tomio
Twaalf geniale songs!
Sublieme Neder New Wave, dat zonder schroom geplaatst kan worden tussen de topalbums van The Talking Heads en XTC. Voor mijn gevoel is dit het meest creatieve en eigenzinnige pop album, dat ons land ooit heeft voortgebracht.
Ongeveer drie jaar geleden kondigde Excelsior al aan het werk van deze band opnieuw uit te brengen op hun reissue-label. Er schijnt nu een 5 cd box set op komst te zijn met alle drie studio albums en twee extra cd's met rariteiten en live opnamen.
Ik kan niet wachten!

zaaf

avatar van bikkel2
Interessant........ga deze ook eens opzoeken.

avatar van blunnie
Deze gisteren op de kop getikt by vinyl voor elkaar,altijd al een fijn plaatje gevonden,gaat in de herbeluistering,later sterren!