Britney Spears - ...Baby One More Time (1999)

Label: Jive

1. ...Baby One More Time (3:30)
  2. (You Drive Me) Crazy (3:17)
  3. Sometimes (4:05)
  4. Soda Pop (3:20)
  5. Born to Make You Happy (4:03)
  6. From the Bottom of My Broken Heart (5:11)
  7. I Will Be There (3:53)
  8. I Will Still Love You (4:02)

met Don Philip

9. Thinkin' About You (3:35)
  10. E-Mail My Heart (3:41)
  11. The Beat Goes On (3:43)
  12. Deep in My Heart * (3:34)
avatar van Yak
Yak
Word ik geroepen?

Mojo Pin
Ja.

avatar van Haveaniceday
Slecht, ja
Maarja, ik was hier vroeger een echte fan van, had zelfs posters

Geweldig

avatar van oruiz
ivon901 schreef:
Dit heb ik ooit van mijn kennis gekregen op cassette. dat vond ik toen enorm handig: geen leuke liedjes? Spoel er wat overheen!

wat is er dan van die B. Spears cassette overgebleven?

Dit album heeft 12 nummers, deep in my heart mist hier..

Ik kan me nog herinneren dat ik voor het eerst de clip van ''baby one more time'' zag en dacht ''wauw''!!!!
Ik vond geweldig!!!!!

avatar van rusty nail
CAPIpsv schreef:
Was vroeger helemaal gek van Britney haar uiterlijk is nog steeds op en top natuurlijk.
Vooral dat kale koppie zeker

Bobiej
Daar komt gabbertje, daar komt gabbertje...

sometimes en born to make you happy blijven wel meezingertjes haha..

voor de rest is het natuurlijk een inhoudloze CD..

1,5 * voor de moeite

Erg poppy album met leuke meezingers. Prima debuut-cd van deze popprinses. Ook goed gevarieerd met uptempo en ballad nrs. 4/5.

avatar van lizzy123
ik vind britney nog steeds heel goed ook al is ze geen goede moeder en heeft zij haar hoofd kaal geschoren en nog meer van die dingen ik vindt haar albums nog steeds goed en ik ben nog steeds een hele grote fan van haar.

nicolas
Gecondoleerd.

eazyfan
Die cover Die tracktitels
lizzy123 schreef:
Gaat uiteindelijk toch maar om de muziek Wat de artiest doet is hun eigen ding, dat ze al die dingen verkeerd doet heeft niks met haar muziek te maken, wat omgekeerd misschien wel niet kan tellen.

Ik persoonlijk vind ik dit album wel lachwekkend, niet dat ik de muziek ken, ik oordeel op basis van de cover en tracktitels, ook ken ik natuurlijk de singles hiervan...

BF2

Lief koppie toen nog.

avatar van lauradance
grijs gedraaid

avatar van LucM
Niet meer dan een doorsnee-album met clichématige teksten, standaard begeleiding en zoals Britney Spears zingt, zo kunnen er honderden in België en Nederland zingen. Met het verschil dat ze Amerikaanse is en dus wél wereldwijd succes heeft dankzij een uitgekiende marketingstrategie.
Toegegeven, er staan wel aardige popdeuntjes op zoals het titelnummer dat een gigantische hit werd, "Sometimes" en "Born to Make You Happy", nummers die je nu nog regelmatig op de radio te horen krijgt, maar het is allemaal fabriekswerk. Verrassend is wel de Sonny & Cher-cover "The Beat Goes On".
Leuk om het voor een keer te horen, maar zal men dit album over 10 of 20 jaar nog vaak draaien? Zéér twijfelachtig!

avatar van rudiger
Toch heeft ze Baby One More Time enkele maanden geleden nog gezongen , dat was ergens op `n feest toen ze een paar witte lijnen op een tafel zag liggen.

avatar van Poeha
...Baby One More Time / Sometimes / Born to Make You Happy en vooral die laatste dan zijn nog steeds lekkere tracks, voor de rest is het bijna allemaal pulp.
Wat een lekkere meid was het toen nog.
Niet veel meer van overgebleven, helaas!

avatar van Kim008
Heb erg van dit album genoten, zeker van Crazy, Born 2 make you happy & vooral The Beat Goes on!

1,0
Ik vind dat ze een zeurderig stemmetje heeft en eigenlijk vind ik geen enkel nummer van dit album echt goed. Baby one more time is nog wel grappig om mee te zingen, maar om er nou vaker dan 1 keer naar te luisteren..nee denk het niet

avatar van papsie
Pretentieloos album met de grote hits " ...Baby one more time ", " ( You drive me ) Crazy en " Sometimes ". Frisse versie van " The beat goes on " van Sonny and Cher. Het blijft voor mij haar beste CD.

avatar van NewYorkCityLight
Ik erger me dood aan Crazy, maar Baby One More Time kan er nog wel mee door..

rick*
Deze CD luistert toch heel goed weg, ondanks (ernstige) vocale beperkingen.

Vooral de eerste 6 nummers zijn leuk. De tweede helft is wat minder sterk geproduceerd, dat brengt niet altijd alles ten goede, maar het wordt nergens slecht beluisterbaar. Echt heel leuk voor kinderen ook deze CD.

Haar eerste twee CD's zijn toch echt wel haar beste. Zoals iemand anders hier al zei: een lekkere, niet gecompliceerde cd. Het enthousiasme van Spears is erg voelbaar op deze CD (en ook nog op het vervolg ervan, Oops) en voegt veel toe aan de liedjes. (Dat gebeurt bij al haar andere albums niet meer)

ps
Wat een vreselijk Amerikaanse hoes dat ze zo onschuldig de camera in kijkt. Ik heb zelf een andere voorkant bij deze cd gekregen.

Britney kan niet zingen en zo knap ziet ze er ook weer niet uit. Toch zijn haar producers erin geslaagd een redelijke collectie liedjes voor haar te selecteren. Als ze beter hun best hadden gedaan, had dit album zelfs in zijn soort een topper kunnen zijn geweest.

rick*
Laatst heb ik deze hele CD toch nog maar een keer helemaal afgeluisterd. Ik vind het toch een erg goede CD in zijn soort. Het zal door alle herinneringen komen, maar het gaf me toch weer een heel leuk gevoel. Hele succesvolle vrolijk-makende liedjes. Wat was het toch een leuke meid! Stem verhoogd naar 4 sterren omdat dit voor mij persoonlijk toch wel een héle speciale CD is.

avatar van bauer
Dit album heb ik gekregen voor niks, ik vind het allemaal niks en de cd zal wel weer verdwijnen voor niks. Drie keer niks dus!

avatar van PEN15
Ai, was dat dan echt 1999, het lijkt inmiddels eeuwen geleden, maar die schijtmuziek kan ik me herinneren als de dag van vandaag. Je werkt op een plek waar de radio de godganse dag aanstaat en van de commerciële heersers werd er niks anders gedraaid. We wijzen allemaal met het beschuldigende vingertje naar Modern Talking dat al hun muziek hetzelfde klinkt, maar heilige stront wat kan die Britney Spears daar ook wat van zeg. Van het zelfde laken een pak! Het is allemaal dezelfde melodie, plus nog eens dat de zang ernstig met de computer is bewerkt. Het is zo kunstmatig, robotachtig en je hoort duidelijk dat ze niet kan zingen. Het is een gemaakt mensje, op deze onofficiële platenhoes ziet ze er echt snoezig uit, maar daarna zou ze stijf geblondeerd, strak verpakt en onverantwoord volgespoten worden. Echt zielig.

avatar van PEN15
Hmm wacht, toch maar een puntje meer geven. Ik vind het niet zo hoogstaand, maar voor een 17 jarige blijft dit toch een aardige prestatie. De muziek vind ik 3 x niks en al die records en verkopen laten me geheel koud. Het is meer te danken aan aantrekkingskracht door show, synchroondans, oeverloos dezelfde refreinen in koor en merkwaardige verhalen... dat ze nog maagd was.