The Sisters of Mercy - Some Girls Wander by Mistake (1992)

Label: Merciful

1. Alice (3:34)
  2. Floorshow (3:40)
  3. Phantom (7:10)
  4. 1969 (2:46)
  5. Kiss the Carpet (5:55)
  6. Lights (5:51)
  7. Valentine (4:44)
  8. Fix (3:41)
  9. Burn (4:49)
  10. Kiss the Carpet [Reprise] (0:36)
  11. Temple of Love [Extended Version] (7:42)
  12. Heartland (4:47)
  13. Gimme Shelter (5:57)
  14. The Damage Done (3:03)
  15. Watch (3:12)
  16. Home of the Hit-Men (0:34)
  17. Body Electric (4:18)
  18. Adrenochrome (2:57)
  19. Anaconda (4:05)
  20. Temple of Love [1992 Touched by the Hand of Ofra Haza] * (8:05)
  21. Vision Thing [Canadian Club Mix] * (7:34)
  22. Under the Gun [Metropolis Mix] * (6:18)
  23. Alice [1993] * (4:00)
  24. Under the Gun [Jutland Mix] * (6:19)
avatar van Edwynn
Aazhyd schreef:

Uhm.. Op dit album staat alleen de 1983 versie van Temple of Love. Die met Ofra Haza is elders te vinden.

Top nummers wat mij betreft: Alice, Floorshow, Temple of Love, Burn, Body Electric.

Dat klopt natuurlijk helemaal.

Ik zat de versie uit 1992 op Spotify te luisteren en daarna deze die ik zelf op cd heb. Zodoende ging het allemaal wat door elkaar. I got carried away.

De tekst die ik schreef hoort grotendeels dan ook bij Slight Case.

avatar van E-Clect-Eddy
De Temple of Love versie met Ofra Haza staat wel op de heruitgave van dit album, plus nog een paar bonustracks.

Beide albums staan online: alleen staat Ofra Haza niet vermeld als gastvocaal, slechts dat het de 1992-versie is.

avatar van Aazhyd
Er is een LP box set uitgebracht, met daarbij de 12"singles Temple of Love en Under the Gun. Die staat vast ook wel op Spotify. Verder is mij geen heruitgave bekend.

Overigens staat het label hierboven fout. Het heet voluit "Merciful Release". Dat is het eigen label van de Sisters.

avatar van E-Clect-Eddy
Het mag er dan niet expliciet bij staan maar deze boxset uit 2017 is remastered en dan is het wat mij betreft een heruitgave.

The Sisters Of Mercy - Some Girls Wander By Mistake (2017, Box Set) | Discogs