Vengaboys - The Party Album! (1999)

Dance / Pop
Label: Groovilicious

1. We Like to Party! (3:41)
  2. Boom, Boom, Boom, Boom!! (3:21)
  3. Ho Ho Vengaboys! (3:40)
  4. Up & Down (4:02)
  5. We're Going to Ibiza (3:08)
  6. Parada de Tettas (4:03)
  7. To Brazil! [Medium Radio] (3:06)
  8. Movin' Around (3:37)
  9. Overwhelm Yourself (4:26)
  10. You and Me (5:23)
  11. The Vengabeat (4:08)
  12. Paradise... (7:05)
  13. Superfly Slick Dick (5:20)
  14. All Night Passion (3:41)
  15. 24 Hours (6:39)
  16. To the Rhythm (6:12)
0,5
Tovenaar is druk bezig de Henk van musicmeter te worden ja?

avatar van tovenaar
Goed he .

avatar van Daan
pfoe, ik kan die toevoegingen niet meer bijhouden joh in mijn eentje.

Waren destijds wel leuke nummers.Nu niet meer om aan te horen.

0,5
Het waren destijds ook geen leuke nummers.

avatar van Goodfella
0,5
Maar dat een paar van deze nummers jaren later zo perfect zouden passen in een dijk van een film (VGL) had ik nooit gedacht

0,5
VGL? Films? We zitten hier wel op een muziek site he!

(maar boom boom paste inderdaad goed in van god los )

Deze heb ik ooit eens op mijn verjaardag gehad Toen vond ik het best leuk. 2*

Leuke album tijdens uitgaan.

Liedje Up & Down heb ik wel wat leuke herrineringen aan

.............;)

moviefreak#1
Ja ik heb dus maar 1 vraag :
Zouden deze mensen zichzelf als serieus beschouwen of lachen ze zichzelf ook ziek dat dit soort "rommel" nog aanslaat ook :S

Destijds was het erg in van dit soort dance muziek,denk dat als je het nu zou uitbrengen het veel minder aanslaat.
Tegenwoordig is het allemaal B-trance wat ze willen horen.

Het is wel een goede naam 'Party album'
ik vind hem matig...

avatar van BoordAppel
0,5
YEEEHAW! Mn eerste 0,5! Oppercrap.

avatar van Kos
Kos
moviefreak#1 schreef:

Ja ik heb dus maar 1 vraag :
Dat tweede natuurlijk. Het is natuurlijk wel Wessel van Diepen en Wessel heeft zelf een prima muzieksmaak en die zou dit zelf echt niet opzetten.

avatar van BoordAppel
0,5
Dat moeten we natuurlijk wel toegeven. Geniale marketing. Ik zou wel willen dat ik het bedacht had .

dajando schreef:
Deze heb ik ooit eens op mijn verjaardag gehad Toen vond ik het best leuk. 2*

Jammer voor je..

avatar van John Doe
BoordAppel schreef:

Daar geef ik je 100% gelijk in. Als er iets leuk is aan een single van dit album hoor je dat meteen en niet na meer luisterbeurten, dat is de pop-kwaliteit. 1*.

avatar van Jordy
Wessel van Diepen?? maar... maar.. dit zijn toch Braziliaanse DJ's ??

avatar van Kos
Kos
Ja Jordy

" We're going to ibiza " --> pakweg 5 jaar geleden was dit "het" lied bij ons op school. Tijden veranderen.

avatar van FisherKing
pijnlijk fout album

Toch knap hoe die 'melodietjes' zich in een fractie van een seconde in je hoofd kunnen vastzetten en de gehele dag niet willen loslaten.

avatar van FisherKing
0,5
Dat is nou net het pijnlijke ervan

avatar van Daan
Inderdaad, ik kan er over meepraten...

hahaha, ik hoor mn (toen 5-jarige denk ik) zusje nog zingen: boom boom boom boom, I want you in my room en iedereen maar denken: hoe komt dat kind erbij om zulke dingen te zingen??

Ziggy007
Idd, bandjes als Toy Box, Vengaboys, Aqua enz. dat waren de bandjes toentertijd, voor bepaalde leeftijdsgroepen dan he

Af en toe een Captain Jack avontuurtje, nee dat was een top tijd

avatar van Nicolage Rico
Haha, en toch waren het toendertijd leuke liedjes bij het uitgaan. Tijden veranderen zeker, maar dat is ook niet erg.

"To Brazil", "Boom, b.... ", "Up en down", "We like to party" en "Parada de Tettas" geven me toch erg goede herinneringen!!

Overigens, er staan veel meer liedjes op deze plaat. Namelijk 16 ipv 12.

Ik kan er nu geen sterren voor gaan geven. Nu ben ik hier misschien te oud voor, maar het is toch een soort van jeugdsentiment.

avatar van Music4ever
Het eerste album wat ik kocht.
vond het toen wel een leuk album,
maar heb inmiddels een totaal
andere muzieksmaak.

avatar van Marjolein19
Wat vond ik dat toen gave muziek hahaha.. laatst nog weer eens geluisterd. prachtig!