Taylor Swift - Fearless (Taylor's Version) (2021)

Pop / Country
Uitgebracht in eigen beheer

1. Fearless (4:01)
  2. Fifteen (4:54)
  3. Love Story (3:55)
  4. Hey Stephen (4:14)
  5. White Horse (3:54)
  6. You Belong with Me (3:51)
  7. Breathe (4:23)

met Colbie Caillat

8. Tell Me Why (3:20)
  9. You’re Not Sorry (4:21)
  10. The Way I Loved You (4:03)
  11. Forever & Always (3:45)
  12. The Best Day (4:05)
  13. Change (4:39)
  14. Jump Then Fall (3:57)
  15. Untouchable (5:12)
  16. Forever & Always [Piano Version] (4:27)
  17. Come In with the Rain (3:57)
  18. Superstar (4:23)
  19. The Other Side of the Door (3:58)
  20. Today Was a Fairytale (4:01)
  21. You All Over Me (3:40)

met Maren Morris

22. Mr. Perfectly Fine (4:37)
  23. We Were Happy (4:04)
  24. That's When (3:09)

met Keith Urban

25. Don't You (3:28)
  26. Bye Bye Baby (4:02)
  27. Love Story [Elivera Remix] * (3:53)
avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Sowieso mijn favoriete en meest gedraaide Taylor album en ben bij de eerste beluistering al verkocht. Taylor blijft comfortabel dicht bij het origineel qua instrumentatie en productie, maar de vocalen zijn zoals te verwachten volwassener en wat minder 'zoet'. Daarom heeft deze versie nu al mijn lichte voorkeur ten opzichte van het origineel.

avatar van erwinz
Volledige recensie op de krenten uit de pop:
De krenten uit de pop: Taylor Swift - Fearless (Taylor's Version) - dekrentenuitdepop.blogspot.com

Dertien jaar geleden moest ik er niet veel van hebben, maar op de remake van haar tweede album Fearless laat Taylor Swift horen dat ze echt hele goede countrypop kan maken

Voor de zoveelste keer geeft Taylor Swift de muziekindustrie de middelvinger. Ze heeft de rechten op haar eerste zes albums niet meer in haar bezit, maar de Amerikaanse muzikante gaat niet mokken, maar maakt ze gewoon opnieuw. Samen met twee topproducers en een stel geweldige muzikanten wordt Fearless uit 2008 opnieuw uitgevonden en ondanks het feit dat Taylor Swift behoorlijk dicht bij het origineel blijft, is Fearless (Taylor’s Version) echt een stuk beter dan dit origineel. In 2008 was countrypop nog niet mijn ding, maar inmiddels kan ik er wel mee uit de voeten en kan ik alleen maar concluderen dat de 2021 versie van Fearless een van de beste albums in het genre is.