menu

Brad Marino - Looking for Trouble (2021)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Rock / Pop
Label: Rum Bar

  1. Even the Score
  2. Taillights Fade
  3. Looking for Trouble
  4. Local Show
  5. Something for Nothing
  6. Tripwire
  7. False Alarm [2021 Mix]
  8. Take Your Time
  9. Fell in Love Again
  10. What Do You Know?
  11. To Bleed
  12. At Night [2021 Mix]
  13. True Love *
  14. Come with Me *
  15. Indian Giver *
toon 3 bonustracks
zoeken in:
avatar van WoNa
3,5
Brad Marino zet er vaart achter. Ieder jaar een solo album, nadat zijn samenwerking met Geoff Palmer in ieder geval voorlopig is gestopt. Marino weet hoe je een goede rock and roll song in elkaar zet en krijgt alle elementen op de juiste plaats. Goede refreinen, korte puntige intro's en solo's, een goede hook. Voor de meeste van zijn songs weet hij er altijd een aantal te vinden die opvallen en de songs de juiste swing en impact geven.

Vanaf Chuck Berry gemeten weet hij invloeden uit het verleden op de juiste manieren in zijn eigen werk te versmelten. Veel liedjes zijn daarom op een prettige manier een feest der herkenning, zonder ze te ondermijnen. Daarvoor is het enthousiasme, spelplezier en kwaliteit te hoog. Brad Marino is geen supertalent, maar een zeer degelijke songsmith die precies weet welk effect hij kan en wil bereiken. Zeg maar de Ron Sexsmith van de moderne(re) rock en roll. Looking For Fun was eigenlijk een betere naam voor het album geweest. Al zijn er mensen voor wie dat hetzelfde is natuurlijk.

Het bovenstaande is een bewerking van een Engelstalige post op WoNoBloG.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:36 uur

geplaatst: vandaag om 09:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.