Korn - Untitled (2007)

Label: EMI

1. Intro (1:57)
  2. Starting Over (4:02)
  3. Bitch We Got a Problem (3:22)
  4. Evolution (3:37)
  5. Hold On (3:05)
  6. Kiss (4:09)
  7. Do What They Say (4:17)
  8. Ever Be (4:48)
  9. Love and Luxury (3:00)
  10. Innocent Bystander (3:27)
  11. Killing (3:36)
  12. Hushabye (3:52)
  13. I Will Protect You (5:29)
  14. Sing Sorrow * (4:33)
  15. Overture or Obituary * (3:02)
  16. Evolution [Dave Garcia + Morgan Page Remix] * (7:38)
  17. Haze * (2:48)
  18. Evolution [Dave Aude Remix] * (7:38)
clutch
nou ik ben benieuwd, al verwacht ik hier niet veel van

is deze eigenlijk al gelekt?

Berzerker
Ik zal 'm denk ik ook wel ff luisteren. Maarreh.. Untitled? Is dat de echte naam? Nogal gebrek aan inspiratie van KoЯn...

Ik weet eerlijk gezegd echt niet of die gelekt is trouwens.

clutch
Evolution en I Will Protect You kun je op hun myspace luisteren, en die twee nummers zijn echt een ramp, maar ik ben dan ook absoluut geen fan van deze band

Berzerker
Ja, bij Evolution heb ik in het begin bij sommige stukjes wel het idee van: dit kan een goed nummer worden, waarna ze het helemaal verpesten.

En I Will Protect You is gewoon afgrijslijk... Ik denk dat ik deze maar aan me voorbij laat gaan...

avatar van AGE-411
Ik zie een kanidaat om de prijs "slechtste metalalbum van het jaar " te winnen. (Alhoewel United Abominations ook niet denderend was).

We zien wel hoe het uitdraait, een maat van mij is hier fan van dus zal ik het album zeer nog wel te horen krijgen. (Dan heb ek nog liever dan em z'n lievelingsband, Fear Factory oplegt )

Berzerker schreef:
Nogal gebrek aan inspiratie van KoЯn...

Daar hebben ze al jaren last van.

avatar van problem
Niet zeiken gewoon afwachten ^^ ik weet dat ze steeds slecher worden maar hier staat een vogelding op de voorkant!

avatar van AGE-411
problem schreef:

Ze zijn altijd al slechts geweest. Het probleem is dat ze het zelf (nog altijd) niet weten.

AGE-411 schreef:

Ze zijn altijd al slechts geweest.

Vanaf Issues. En die cover, die is weer eens verschrikkelijk.

avatar van tom broshuis
ik heb een interview gelezen met die zanger, en hij zij dat het nieuwe korn album een mix van the beatles en the cure zal worden

En is dat cool?

clutch
of dat cool is weet ik niet, maar dat zou wel een ehh.. kleine verandering zijn..

Bobiej
tom broshuis schreef:

The Beatles + The Cure = GEEN Korn.

Korn moet rammen, zoals op de eerste 2 platen, niet op de experimentele tour gaan [weer].

clutch
daar lijkt het wel [weer] op

djeffibrelich
als korn erin slaagt om te klinken als een kruising tussen the beatles en the cure dan schiet ik mezelf in het been.

djeffibrelich
clutch schreef:

denk het ook

avatar van relentless
Bobiej schreef:

The Beatles + The Cure = GEEN Korn.

tja ze hebben het grote geld geroken.

mijn verwachting van deze plaat:ZWAAR KUT met een vleugje tyfus.

clutch schreef:
ik denk dat je je schietijzer rustig in de kast kunt laten liggen

huh? wat zei ik daar? ik bedoel natuurlijk dat je hem gerust uit de kast kunt halen

Korn > The Cure + The Beatles dacht het niet

avatar van problem
Misschien neemt de zanger ons wel in de maling! misschien word dit stiekem hun beste album ooit! misschien is dit wel hun grote comeback!!!!

maar misscien ook niet

hoeveel cd's heeft koRn de afgelopen 2aar uitgebracht.?

5 .?

teveel >_

ik vind alle korn albums wel goed eigenlijk, behalve het niets vernieuwende greatest hits album
Dit album is al gelekt en kan je downloaden op verschillende open torrent sites..

Ik vind het echt een vernieuwend album..
Heel erg rauw en donkere sfeer, maar ook weer sommige nrs met poppy invloeden..

De teksten zijn overigens wel een stuk beter als voorgaande jaren..
Coole cd iig!

Ik hoop dat de zanger ons in de maling neemt. De voorkant is wel erg lelijk! Evolution vind ik vreselijk maar I Will Protect You vind ik wel weer okey. I'm The One vind ik wel weer erg mooi, maar die staad weer niet op het album, of het is de intro.

I'm the one word al 5 jaar gebruikt als intro bij shows!
JD heeft al aangegeven dat hij Bitch weve got a problem het beste korn nr ooit vind..

avatar van JohnS
dit album is een stuk beter als het unplugged album, want dat was erg slecht.

avatar van Sith Lord
Ik ben het album nu aan het luisteren en ik moet zeggen dat ik zeer aangenaam verrast ben. De nummers weten mij voor het eerst sinds jaren weer te boeien. Normaal gesproken skip ik tijdens een eerste luisterbeurt vrij snel door alle nummers om een eerste indruk te krijgen, maar bij deze nummers heb ik eigenlijk helemaal geen zin om ze weg te skippen. Ik ben dus nog niet helemaal klaar met luisteren, maar tot nu toe vind ik het een heel sterk album.

het klinkt me beter in de oren dan hun producties van afgelopen jaren 3,5*

avatar van Facedown
Njah, verder borduren op de stijl van See You On The Other Side, niet al te best dus...
De teksten zijn voor de eerste keer èècht slecht, met als uitschieters:
Hold on, Be Strong, So Right, So Wrong en
Bitch We Got A Problem ( x658 )

Er is opnieuw geen bas en piepende gitaren te horen (wat de eerste albums van Korn zo goed maakte), en ze willen de drums zooo bombastisch laten klinken dat het echt afschuwelijk is.

Starting Over en Innocent Bystander zijn positieve uitschieters, meteen ook de enige.

Facedown schreef:

De teksten zijn voor de eerste keer èècht slecht, met als uitschieters:
Hold on, Be Strong, So Right, So Wrong en
Bitch We Got A Problem ( x658 )

Voor de eerste keer?

fohfreak schreef:

Hoe zou dat komen, denk je?