Yelawolf & DJ Muggs - Mile Zero (2021)

Label: Slumerican

met Del the Funky Homosapien en DJ Paul

9. Dust Broom (3:39)

met Christian Rose en Sam Lee

avatar van bennerd
Iets minder leuk dan verwacht. Heb altijd torenhoge verwachtingen van Yelawolf, maar heb hem nog nooit op een productie gehoord die diezelfde verwachtingen inlost. Het ligt ongetwijfeld aan mij

avatar van Silky & Smooth
Beter dan verwacht en toch ergens ook weer minder dan verwacht. Yelawolf rapt prima en de subtiele producties van Muggs zijn soms heel fijn, maar ze zitten totaal niet op één lijn. Ik heb soms echt het gevoel dat ik naar twee dingen tegelijk luister.

avatar van Silky & Smooth
Misschien is dit meer iets voor jou bennerd?

Yelawolf & Caskey - Yelawolf Blacksheep
Yelawolf & DJ Paul - Slumafia

Vooral die met Caskey vind ik echt goed!

avatar van Yestsida
Toch wel de zwakke schakel in de vloed van Yelawolf-albums dit jaar.

Ik merk dat ik geregeld teruggrijp naar de overige projecten... maar niet naar dit.
Yelawolf past gewoon niet helemaal goed op de producties van DJ Muggs vind ik. Het klinkt nergens slecht, beiden presteren ze goed... de chemie ontbreekt gewoon. Het voelt niet alsof ze op één coherente lijn liggen.

Graag zou ik DJ Muggs dan een album zien maken met rappers zoals Freddie Gibbs of Griselda bijvoorbeeld.