Helado Negro - Far In (2021)

Electronic / Pop
Label: 4AD

1. Wake Up Tomorrow (3:54)

met Kacy Hill

2. Gemini and Leo (4:27)
  3. Purple Tones (3:26)
  4. There Must Be a Song Like You (4:50)
  5. Aguas Frías (3:44)
  6. Aureole (6:48)
  7. Hometown Dream (5:34)
  8. Agosto (4:44)

met Buscabulla

9. Outside the Outside (5:12)
  10. Brown Fluorescence (1:38)
  11. Wind Conversation (4:44)
  12. Thank You for Ever (5:07)
  13. La Naranja (5:30)
  14. Telescope (4:52)

met Benamin

15. Mirror Talk (4:07)
avatar van lowieke

avatar van overmars89
Mooie chille plaat. Heerlijk voor de ochtenduurtjes. Toch vind ik in alles het album wel iets minder dan zijn voorganger. De liedjes zijn minder makkelijk uit elkaar te houden en gevoelsmatig duurt ie ook een tikkeltje lang.

Al zet ik 'm wel graag op, omdat het sfeertje zo chill is.

avatar van sj0n88
Gemini and Leo was voor ons het vakantie-anthem in Andalusië. Heel fijn nummertje. Dat deze LP uit is gekomen, is daartegen helemaal langs me heen gegaan. Sympathieke artiest waarvan ik niet al het werk kan waarderen, maar die toch al aardig wat briljante dingen gemaakt heeft.

avatar van overmars89
Plaat begint te groeien. Toch allemaal wel weer heel erg eigen en mooi!

avatar van Zwammer
Same here. Op het eerste gehoor weinig bijzonders, maar is toch wel een groeier. Staan een aantal fijne pop-nummers op, waaronder Gemini and Leo en La Naranja. Minpuntje vind ik wel de speelduur, het is toch allemaal net te veel van hetzelfde om 68 minuten te blijven boeien.