menu

Lil Wayne & Rich the Kid - Trust Fund Babies (2021)

mijn stem
3,33 (3)
3 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Young Money

  1. Feelin' Like Tunechi (3:06)
  2. Headlock (3:01)
  3. Trust Fund (2:45)
  4. Admit It (2:10)
  5. Shh (2:45)
  6. Big Boss (2:32)
  7. Still (2:42)
  8. Bleedin' (3:06)
  9. Buzzin' (3:18)

    met YG

  10. Yeah Yeah (3:05)
totale tijdsduur: 28:30
zoeken in:
avatar van Yestsida
4,0
Naast Kanye, Drake en Meek Mill is ook deze toch aan het solliciteren voor meest lelijke hoes van het jaar.

avatar van Yestsida
4,0
Leuk.

Leuk maar ook zeker niet meer dan dat, gewoon een lekkere snack voor tussendoor. Lil' Wayne rapt alle beats aan flarden, net zoals hij de laatste tijd weer doet op gastbijdrages. Kon ik Rich the Kid missen op dit album? Waarschijnlijk wel, zal ook niet snel een soloalbum van hem opzetten, maar storen doet hij niet.

Er is weinig speciaals aan de beats op dit collaboratiealbum maar goed genoeg zodat beide rappers mooi hun ding kunnen doen.

Hoogstaand is dit absoluut niet, maar daar gingen deze heren ook niet voor lijkt me. Veel zet ik dit album niet meer op maar het is toch een aangenaam halfuurtje wanneer deze de weg naar mijn playlist weer weet te vinden.

Een half punt (of misschien wel een punt) eraf zou misschien een realistischer cijfer zijn maar Lil' Wayne zijn honger is terug te horen op dit project en dat werkt aanstekelijk!

4*

Gast
geplaatst: vandaag om 21:05 uur

geplaatst: vandaag om 21:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.