Airbag - A Day in the Studio / Unplugged in Oslo (2021)

Noorwegen
Label: Karisma

1. Machines and Men (7:06)
  2. Into the Unknown (6:32)
  3. Sunsets (5:36)
  4. Come on In (4:00)
  5. Colours (7:51)
  6. Sounds That I Hear (6:21)
avatar van Broem
Airbag – A Day In The Studio, Unplugged In Oslo - YouTube Bij de fans zeker al bekend maar dit concert staat voor een groot gedeelte op YT. Prachtig.

Geef mij maar plugged. Meestal bij unplugged klinken de nummers veelal hetzelfde

avatar van pachag
Wat is dit dan? Live?
Hij staat tussen 'reguliere albums'...

avatar van Bonk
pachag schreef:
Wat is dit dan? Live?
Hij staat tussen 'reguliere albums'...

Tja, zeg het maar. Voor mij is live; in de aanwezigheid van publiek. Dat is dit niet. Het is een opname in de studio, die gestreamd is en nu de geluidsopname van beschikbaar komt. Ik beschouw dat dan als regulier album.

avatar van Rick53
Bonk schreef:

Voor mijn idee is een opname als dit, net als Nothing But The Truth, zonder publiek alsnog een live uitvoering van hun nummers.
Zou voor de nieuwe fan ook logischer zijn als dit onder het kopje ' live' valt. Denk ik.

avatar van Bonk
Als je vindt dat dat meer recht doet aan het album Rick53, ben je natuurlijk vrij om een correctie in te dienen en het voor te leggen aan de crew, zodat zij hun licht erover kunnen laten schijnen. Mijn zegen heb je.

avatar van Broem
Knap album van onze Noorse artiesten. Inhoudelijk al lang bekend omdat het hele concert/opname al langer op YT staat. Vandaag de release van het album. Wel jammer dat ze voor hun vinyl zo’n stevige prijzen vragen. Inhoudelijk dik in orde. Wat een heerlijke band is dit toch.

Broem schreef:

In januari spelen ze in Helmond, als het doorgaat.

avatar van Broem
Klopt. Op de verjaardag van mevr Broem Uitnodiging voor een bijzonder avondje viel niet helemaal goed. Dreigementen in de orde van een celibaat hebben mij anders doen beslissen. Ik skip het concert. Helaas. Heb ze al vaak live gezien. Heerlijke band.

Ai, da's serieus ...
Mevr. Leptop was nochthans wel over te halen, dus ik bof.

avatar van Guinness1980
Leptop schreef:

In januari spelen ze in Helmond, als het doorgaat.

Daar ben ik ook bij aanwezig. Indien het door gaat

avatar van Guinness1980
Natuurlijk al vele malen op You Tube gekeken, nu ook al enkele malen op Spotify afgespeeld.
Stuk voor stuk schitterende uitvoeringen.
CD release is een week uitgesteld dus dat wordt nog even wachten.

avatar van *Daaf*
Neal Peart schreef:

Zelfde hier. Het is zeker niet slecht, maar het wordt saai op den duur. Ik mis wat pit bijvoorbeeld in de vorm van drums. Gelukkig duurt het album nog geen 40 minuten.

Eind januari in de Boerderij ( hoop dat het doorgaat, ik heb dan bardienst)

avatar van *Daaf*
Ik hoop het ook, heb wel weer zin in een concert. Soen ging ook al niet door.

Broem schreef:

Nieuwe datum: 15 oktober. Dan is mevr. Broem in ieder geval niet jarig.

Leptop schreef:

Nieuwe datum: 15 oktober. Dan is mevr. Broem in ieder geval niet jarig.

Thanx. Dat geeft een nieuwe mogelijkheid