James Blunt - All The Lost Souls (2007)

Label: Custard

1. 1973 (4:40)
  2. One Of The Brightest Stars (3:11)
  3. I'll Take Everything (3:05)
  4. Same Mistake (4:58)
  5. Carry You Home (3:57)
  6. Give Me Some Love (3:37)
  7. I Really Want You (3:30)
  8. Shine On (4:27)
  9. Annie (3:29)
  10. I Can't Hear The Music (3:45)
  11. Love, Love, Love * (3:58)
  12. Cuz I Love You [Live] * (3:25)
  13. Young Folks [Live] * (2:58)
  14. Breakfast in America [Live] * (4:03)
  15. It Is My Song * (3:28)

met Laura Pausini

16. Je Réalise * (3:28)

met Sinik

Ik vind het jammer dat James Blunt zoveel kritiek krijgt op tv, neem nou bnn daar zeiken ze hem gewoon af.

Echt jammer, deze man maakt misschien geen speciale nummers maar het is in ieder geval leuk om naar te luisteren.

Goed album dit, gewoon degelijk.

avatar van Bart_86
Hele goede plaat, alle nummers zijn uitzonderlijk goed te luisteren. Maar toch mist er net iets in vergelijking met 'Back to Bedlam'.
daarom 4,5*

Beter dan Back To Bedlam, met als uitschieters 1973, Annie, Gve Me Some Love en One Of The Brightest Stars.

Lekkere plaat, met z'n goede maar ook minder goede nummers. 'One Of The Brightest Stars' en 'Annie' zijn erg mooi, maar bij meermalig beluisteren van de plaat komt het geluid van Mr. Blunt me wel een beetje de keel uit. Jammer.

3.5

avatar van ForgottenSon
Op basis van het aantal tracks mag dit album nooit meer krijgen dan vier sterren, wat een gemakzucht en haast respectloos naar de luisteraar zeg...

Bij dit album vind ik het extra matig, want de tien tracks op deze cd vind ik goed tot zeer goed. Met name "Carry You Home" is geweldig. Volgende keer graag een volwaardig aantal liedjes opnemen, James!

ForgottenSon schreef:
Op basis van het aantal tracks mag dit album nooit meer krijgen dan vier sterren, wat een gemakzucht en haast respectloos naar de luistereaar zeg...

Dat is gewoon de ouderwetse EP-lengte. Moet je eens kijken naar de klassieke albums uit de jaren '60 en '70: die duren meestal ook niet langer dan 40 minuten.

Om eerlijk te zijn vind ik 10 nummers precies genoeg, de nummers zijn goed te beluisteren, maar zoals gezegd moet je het niet te vaak achtelkaar doen, te veel nummers zou hetzelfde effect hebben...

Leuke nummers weer op dit album, al vond ik Back to Badlam net even wat beter. Toch blijft dit een absolute aanrader, met juweeltjes als Same Mistake en Carry You Home. Hulde aan meneer Blunt

avatar van kaztor
En de prijs voor grootste meevaller van 2007 gaat naar....

James Blunt!!

Jawel! Kan niet begrijpen waarom ik de man ooit afschreef.
You're Beautiful is daar zeker debet aan, maar hier geldt weer de wijze les: Geef het wat tijd.

ForgottenSon schreef:

Wat een complete flauwekul is dat toch!

38 minuten is een perfekte lengte.
Breng gewoon het beste uit van de opnames en laat de mindere nummers lekker op de plank liggen.
Waren er maar meer artiesten die zichzelf eens niet overschatten!

avatar van dix
dix
ik lig al twee dagen met griep op bed en hoor bij Langs de lijn regelmatig James Blunt langskomen.

Da's geen pretje in mijn omstandigheden: de man zingt door z'n neus. Kon ik dat maar.

avatar van TheSilmarillia
Nou, ik vind 38 minuten toch echt veel te kort, en zeker als je er ook nog even ruim 19 euro tegen aan moet gooien (wat ik overigens niet doe). Maar daarentegen zijn nummers als "1973" wel erg goed. Derhalve een geslaagd album.

TheSilmarillia schreef:

Daar hebben we CDWOW voor.

avatar van Reijersen
Deze cd is gewoon meer van hetzelfde. Onbezorgde, simpele popliedjes die allemaal aardig lekker in het gehoor liggen. James Blunt zingt aardig, en nu maar hopen dat het niet teveel kapotgedraaid wordt.

avatar van jurado
Wat een ongelooflijk vervelende , kloterige en (vooral) uiterst veilige kontmuziek maakt deze kwiebes met zijn irritatiezweet opwekkende stem.
Gatver de gatver ..werkelijk waar ,zit ik mij al tijden op te vreten als ik die
huisvrouwenpop op de radio voor bij hoor komen.
Met afstand de grootste zak pis van de hedendaagse rockmuziek ...wegwerprock noemen we dit.

sorry het moest er echt even uit.

Joy
wat jij wil

ik vind hem ook een zak hooi

maar 1973 dan weer erg lekker

hij kan het dus wel, een nummer maken dat mij raakt zonder dat ik meteen in de broek moet poepen

avatar van dix
dix
goeie muziek om je hond bij te frituren

fastpulseboy

hahaha, de hond zal je dankbaar zijn dat ie niet meer naar dat tergende geluid hoeft te luisteren

avatar van otherfool
Ik mis de blijkbaar populaire behoefte Blunt op allerlei manieren door het slijk te halen, hij heeft het gewoon in zich fijne popliedjes te schrijven. 1973, Same Mistake en Carry You Home zijn songs waar menig artiest jaloers op zou zijn. Jammer dat Blunt dat niveau opnieuw niet een heel album vol weet te houden, en met Give Me Some Love en Annie zelfs een paar echte missers laat noteren. Bevalt me minder dan debuutplaat Back to Bedlam.

2,5*.

ik vind het helemaal niet slecht hoor. Het zijn wel allemaal rustige nrs maar ze hebben wel iets! Typisch James Blunt-plaat. Een cd om 's avonds van te genieten en te ontspannen. 3.5/5.

avatar van KKOPPI
beter dan zijn andere. fantastische nummers, en iedereen die zegt ''irri stem'' en iets met ''prullenbak'' kan van mij gewoon de pot op!

fijne CD met voor mij uitschieters de eerste vijf nummers
de rest is redelijk aan te horen.
natuurlijk smaken verschillen.
Deze man heeft een aanwezige emotie in zijn stem wat je bij velen ook goede musici niet kunt zeggen...

Ik kan er niks aan doen maar ik vind het echt een verschrikkelijk album. Ik heb er spijt van dat ik moeite heb gedaan om het te downloaden. Dacht ik toch even dat hij zijn naamgenoot kon evenaren. (James Morrison)

Nee, dat kan je wel vergeten. Een magere 2,5 voor de uitschieters die overigens niet al te hoog kwamen. Hij blijft te safe.

avatar van Niels2210
Erg goede CD, mindere nummers worden afgewisseld met uitschieters zoals ' 1973' en ' Carry You Home''

avatar van rkdev
Logisch vervolg op Back to Bedlam. Gewoon goed dus.

avatar van WeZet
Luistert fijn weg.

avatar van KKOPPI
mooi album, echter kwa succes in de hitlijsten ging blunt bij 'same mistake' de mist in. gewoon niet interessant genoeg.

avatar van Boy
Boy
Leuk album, geen verandering, maar dat hoefde van mij ook niet.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Discoverme schreef:
‘All the right souls’ begint in ieder geval lekker met de redelijk vrolijk poppy single ‘1973’. Het nummer is disco-achtig, maar heeft een solo dat erg doet denken aan Coldplay.
"Love Is The Drug" van Roxy Music, anyone?

avatar van Snoeperd
Mooi album, iets minder succesvol als back to bedlam. Maar toch is het bijna even goed als dat album. One of the brightest stars is wel mijn favoriet