billy woods - Aethiopes (2022)

Hip-Hop / Avant-Garde
Label: Backwoodz

1. Asylum (2:42)
  2. No Hard Feelings (2:15)
  3. Wharves (3:08)

12. Remorseless (2:50)
  13. Smith + Cross (2:21)
avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Ik denk dat dit het beste is wat ik tot nu toe heb gehoord van billy woods. Die minimalistische, licht abstracte, tegendraadse, schurende producties passen gewoon perfect bij zijn vertellende, monotone raps. En er is nog zo veel meer uit te halen als ik eens de tijd neem om goed mee te lezen met de teksten - zeker aangezien er veel overlap zit tussen woods' thematische interesses en politieke gedachtegoed en die van mijzelf. Ik ga dat binnenkort nog eens even doen, maar durf Aethiopes wel al mijn eerste 4,5* van het jaar te geven.

avatar van JayM
philtuper schreef:
Blijf echter wel steken met één prangende vraag. Waarom is zijn werk niet voor een normale prijs te koop?!
Beperkte oplages, vraag is enorm toegenomen sinds Hiding Places en resellers hopen hier graag misbruik van te maken. Je beste kans: zorg dat je op de hoogte bent van fysieke releases en reissues. Aethiopes vinyl komt in de herfst btw