Bad Bunny - Un Verano Sin Ti (2022)

Puerto Rico
Hip-Hop / Wereld
Label: Rimas

1. Moscow Mule (4:05)
  2. Después de la Playa (3:50)
  3. Me Porto Bonito (2:58)

met Chencho Corleone

4. Tití Me Preguntó (4:03)
  5. Un Ratito (2:56)
  6. Yo No Soy Celoso (3:50)
  7. Tarot (3:57)

10. Efecto (3:33)
  11. Party (3:47)

met Rauw Alejandro

12. Aguacero (3:30)
  13. Enséñame a Bailar (2:56)
  14. Ojitos Lindos (4:18)

met Bomba Estéreo

15. Dos Mil 16 (3:28)
  16. El Apagón (3:21)
  17. Otro Atardecer (4:04)

met The Marías

18. Un Coco (3:16)
  19. Andrea (5:39)

met Buscabulla

20. Me Fui de Vacaciones (3:00)
  21. Un Verano Sin Ti (2:28)
  22. Agosto (2:19)
  23. Callaita (4:10)
avatar van -SprayIt-
Met 183 miljoen streams binnen 24 uur een record, maar in NL niet zo bekend of populair lijkt het.

avatar van Mausie
Mausie (crew)
-SprayIt- schreef:

Het is niet echt mijn muziek, maar werd wel getriggerd door de featuring van Bomba Estéreo. En warempel, dat is best een leuk nummertje! Melancholische slow reggaeton ofzoiets

avatar van Arrie
Bad Bunny is sowieso één van de tofste artiesten in de reggaeton / latin trap scene.

avatar van mjk87
Misschien iets te lang (iets te veel van hetzelfde soms en slechts enkele echte uitschieters zoals Moscow Mule of La Corriente) maar dit is wel erg lekkere muziek hoor. Ik draai hem dagelijks wel.

avatar van Ralph.
Dit is echt zo'n lekker album en Tití Me Preguntó nomineer ik alvast als kanshebber voor nummer van het jaar.

Denk dat Bunny op dit moment top drie grootste artiesten ter wereld is. En dan slechts drie stemmen hier.

avatar van sj0n88
Vakantie in Midden-Amerika achter de rug, en dan is het onmogelijk om aan Bad Bunny te ontkomen. Het heeft een aantal heerlijke vakantie-anthems van de beste man opgeleverd. Tití Me Preguntó, Callaita en Me Porto Bonito zijn echt ijzersterke nummers. Ik ga mij binnenkort wagen aan het volledige album.

avatar van Yield
Nooit van de beste man gehoord. Ook niet mijn muziek eigenlijk, ik hoor het in Rotterdam vaak voorbij komen uit de openstaande ramen van patserbakken (lees: de wat luxere onbetaalbare sportauto's)
Maar Bad Bunny zat dit jaar vaak mijn favoriete artiest dwars in de diverse Billboard lijsten. Dus maar eens een gok gewaagd en dit dubbelalbum op CD aangeschaft. Geen spijt van gekregen. Dat slechte konijntje oogt misschien als een zuid-amerikaanse pooier met zijn ketting en te strakke baardje, maar hij heeft een uiterst prettige stem. Bovendien kiest hij diverse prima zangeressen voor de duetten. Blijkbaar heeft dit iets te maken met Reggaeton, een onbekende muziekstroming voor mij.
Dit aanstekelijke album is weer eens iets anders. De monotone folk en gitaarbandjes kunnen mij al enige jaren nauwelijks bekoren. Uitzonderingen in 2022 voor Placebo, Suede en Fontaines DC daargelaten.
Bad Bunny gaat bij Yield vanaf vandaag integraal op de i-Pod.