Jadu Heart - Derealised (2023)

Electronic / Rock
Label: VLF

1. Glistener (2:16)
  2. Cocoon (4:07)
  3. Blame (3:45)
  4. Freedom (4:08)
  5. There Is No Door (4:17)
  6. I Shimmer (4:25)
  7. 8 X 8 Endless (1:26)
  8. Sway (4:45)
  9. You.Are (3:03)
  10. The Glass Box Between Me and You (2:04)
  11. Webs (4:10)
  12. Derealisation (5:43)
avatar van sj0n88
Ooit bekend geraakt met deze band toen ze in het voorprogramma van Mura Masa stonden. Hun optreden was soms wat ietwat amateuristisch (ik snapte de act met de maskertjes op niet zo goed), maar wel erg goed. Het talent spatte er vanaf en uit de eerste EP's werd al duidelijk dat ze een goed gevoel voor pakkende muziek hebben.

Later ben ik de band wat uit het oog verloren, maar toen ik vandaag zag dat het nieuwe album uit was ben ik het toch maar even gaan luisteren. En dat valt niet tegen: ze weten weer een fijne mix neer te zetten tussen poppy en pakkend, maar weten ook vaak genoeg te verrassen met minder toegankelijke elementen in hun nummers.