Rectify - Home (2022)

1 stem

Metal / Punk
Uitgebracht in eigen beheer

1. Spirits of the Dead (3:09)
  2. Stranger Journey (5:06)
  3. War Is Only the Face (4:17)
  4. To Take Down My World (3:59)
  5. Dance with Me (3:00)
  6. Welcome Home (3:16)
  7. Power Without Limitations (2:12)
  8. Break It Open (2:16)
avatar van james_cameron
Naar verluidt heeft Slayer's Paul Bostaph contact met deze nederlandse band gehad om uit te leggen hoe men aan een soortgelijk drumgeluid komt als op hun album Divine Intervention uit 1994. Welnu, dat is gelukt. De hele plaat klinkt sowieso behoorlijk als Slayer, maar dan minus de goede songs. Geen enkele track weet te beklijven en ramt maar een beetje fantasieloos door, met een punk-achtige vibe waar ik niet zoveel mee kan. De zanger klinkt daarnaast behoorlijk monotoon. Kortom; leuk geprobeerd, maar ik zet liever Divine Intervention nog eens op.