The Calling - Camino Palmero (2001)

Label: RCA

1. Unstoppable (3:58)
  2. Nothing's Changed (4:45)
  3. Wherever You Will Go (3:29)
  4. Could It Be Any Harder (4:41)
  5. Final Answer (4:35)
  6. Adrienne (4:31)
  7. We're Forgiven (4:31)
  8. Things Don't Always Turn Out That Way (4:11)
  9. Just That Good (3:55)
  10. Thank You (2:58)
  11. Stigmatized (4:30)
  12. Wherever You Will Go [Live] * (3:29)
  13. Lost * (3:48)
  14. For You * (3:41)
Lekker poppie cedeetje....makkelijk....lekker voor in de auto

avatar van andré
verschrikkelijke kutband, nog slechter dan Nickelback!

avatar van Tromop
Ongezouten kritiek van André deel ik niet, vind het oordeel van Keul beter passen. Vooral het 8st nummer klinkt lekker.

avatar van Haveaniceday
Net zo goed als hun nieuwere cd. En André: maakt Nickelback niet een beetje andere muziek dan deze band? Volgens mij is het wat dat betreft een beetje lastig om direct te vergelijken.

avatar van andré
Haveaniceday schreef:

Ja, misschien had ik het iets genuanceerder moeten zeggen. Maar ach, die quote is uit 2004 hè

avatar van HaWe
andré schreef:

haha ja nu ben je natuurlijk al weer twee jaar ouder en vooral twee jaar wíjzer

Een heerlijk soft-rock album om lekker te beluisteren. Veel mensen vinden dit veel te simpel, maar muziek hoeft niet ingewikkeld te zijn zoals the Calling hier bewijst!

avatar van Ymke
Ik vind het net als hun album Two gewoon super goed en lkkr om naar te luisteren ! en ik geniet van hun albums

Milamber71
Als ik geen zin heb in herrie, maar wat relaxtere muziek dan gaat altijd The Calling op (of vertical horizon). Lekkere, simpele pop/rock.

avatar van Rudedadude
Dit is wel het minst gedraaide album in mijn platencollectie. Vanaf deze cd heb ik zo ongeveerd besloten eerst van tevoren goed te luisteren voordat ik iets koop. Ik ben me gaan irriteren aan de manier van zingen van de zanger (Alex Band oid?)

avatar van NewYorkCityLight
Wherever You Will Go is in mijn ogen een klassiekertje. Gouden stem, heerlijke muziek, heerlijke tekst. Unstoppable heb ik ook geluisterd en vind ik ook erg goed.

Ik ga me hierin verdiepen.

avatar van NewYorkCityLight
3 sterren voor The Calling - Camino Palmero. Vind het een lekkere wegluister CD van dit bandje, met goede soft rock.

Er staan ook aardig wat goede nummers op, met hoogtepunten Wherever You Will Go, Things Don't Always Turn Out That Way en Unstoppable.

Perhaps is het beste aan deze CD nog wel de stem van de zanger. Alex Band heeft nl echt een prachtige stem waar ik lang naar kan luisteren.

avatar van Metalhead99
Het luistert wel aardig weg, maar ik vind het soms een beetje teveel pop.

avatar van Gatver
De singles Wherever You Will Go en Adrienne heb ik altijd erg sterk gevonden. Moest er vandaag aan denken en ben meerdere songs van dit album gaan beluisteren. Na beluistering had ik zoiets van 'Eh... laat maar!' Dit album is, afgezien van de eerder genoemde singles doodsaai te noemen! Daarnaast: Als The Calling Ilse en Waylon wegens plagiaat voor de rechter zouden slepen, zouden ze een grote kans maken de zaak te winnen, getuige het intro van nr. 8!

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Vlak album met 2 uitschieters, de 2 singels. Ben ook geen fan van de zanger.

avatar van Monsieur'
Stigmatized is nog steeds een ondergewaardeerde parel van dit ronduit kazige CD'tje.

avatar van Juul1998B
Wat blijft wherever you will go toch een pareltje en ook adrienne is gewoon lekkere zeurrock op een goede manier.
Jammer dat het bij dit album blijft, had zeker potentie tot meer.