Jamai - Jamai (2003)

Label: BMG

1. I Luv the Sun (3:29)
  2. Step Right Up (3:06)
  3. Have I Told You Lately (That I Love You) (3:59)
  4. When You Walk in the Room (3:23)

met Dewi

5. I'll Be the One (3:32)
  6. Wildest Dreams (3:45)
  7. Think About You (3:20)
  8. Wango Tango (3:37)
  9. Tell Me Why (4:15)
  10. I Don't Wanna Stop (3:29)
  11. Lettin' You Go (3:53)
  12. You Are the Reason (3:29)
  13. You've Got a Way Without Words (3:45)
  14. Let's Get Loud [Live in Ahoy] (4:09)
  15. Sorry Seems to Be the Hardest Word [Live in Ahoy] (3:53)
  16. She's Gone (4:41)

met Jim

no 1 in mijn hall of shame

avatar van LucM
Ik ken Jamai enkel van World Idols en ik vond hem daar niet al te best (hij eindigde ook laatste). Die reacties hier spreken ook boekdelen.

avatar van kaztor
LucM schreef:

Kun je nagaan.

En wij maar zeuren over de slechte smaak van Duitsers...

Misterfool
ik moet met schaamrood om mijn lippen toegeven dat dit mijn allereerste cd was. als 10-jarige was ik nog in voor een beetske idols. 3 jaar later weer eens beluisterd en gelijk in de prullenbak gemietert.

avatar van blunt187
HAHAHAH!!!!!!! waarom ging ik hier eigenlijk kijken?? maar ja zeer lachwekkend!!!

joeri592
woo lage score!

avatar van NewYorkCityLight
Prachtige albumcover.

boomkat
Tis wel zo'n beetje de meest degelijke nerd die er bestaat ja.

Hunter
Och dit waren nog eens tijden

avatar van jellecomicgek72
0,5
ik kan nog steeds niet geloven dat ik destijds dit hele programma heb gekeken want dit was echt om te huilen zo slecht. Later (gelukkig) ook niks meer van hem gehoord.

avatar van Ataloona
Een van mijn eerste cd''s Wat een totale bagger.
Wat een vernedering dat ik dit in bezit had. Laatst verkocht kreeg er nog een euro voor ook

Misterfool
haha ook al jouw eerste cd . ach ja onze muzikale smaak is ten minste in goede zin veranderd

avatar van Editoor
jellecomicgek72 schreef:

Je bent niet de enige. Wegens de grote hype werd er ontzettend veel over gepraat zowel op internet als irl. Dat was ook ongeveer de periode dat ik me ging verzetten tegen hypes. Ben toen velen malen kritischer geworden over programma's waar kijkcijfers en geld op nummer 1 staat en kwaliteit pas op de tweede plek.

avatar van Ataloona
@Misterfool
Gelukkig wel. Je zou dit maar de rest van je leven leuk blijven vinden

avatar van Emile93
1,0
Valt zoooo tegen!!!!! 1,5 sterren

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Misterfool schreef:

Omdat jullie hierna wel het licht hebben gezien, zij het jullie vergeven.

avatar van Sibren
jellecomicgek72 schreef:

Je bent geen notoire Joop van den Ende afgekouwde kluitjesvolk musical fan zie ik wel. Volgens mij is onze volksheld Jamai hier nog regelmatig in te zien.

Ach ja, Jamai, arbeider en zingever...

avatar van Angelo
Ik hoorde dat hij een comeback gaat maken. René F. en Fransje B. hebben hem aangemoedigd om een single op te nemen, die waarschijnlijk in september gaat uikomen. Ze zeiden tegen Jamai: 't is nu of nooit. Het zal mij benieuwen.

Dit album was, is én blijft waanzinnig slecht. Ik moet eerlijk toegeven dat ik 'Step right up' en 'When you walk in the room' destijds erg leuk vond. Maar ja, als je 12 jaar bent dan kijk je ook anders tegen muziek aan.

Ik wou het eigenlijk 0,5* geven, maar toen ik bij mezelf dacht dat ik ook CD's van Jan Smit, Nick & Simon en 3Js allemaal 0,5* gaf, toen vond ik dit opeens misschien nog wel een 1* waardig album. Alhoewel dit natuurlijk ook über-slecht is.

avatar van Sjaan
jamai gehoord in het tv programma ''beste zanger van NL '' bij de TROS en helaas bijna moet ik toe geven dat die gast wel kan zingen.
Alleen wat voor nr's dat is een beetje droevig....

avatar van Music4ever
1,0
Sorry hoor Angelo maar als je met alle respect de albums van Manuela Kemp en Sarah als de allerbeste albums ooit rekent, dan vraag ik mij af of jij wel de juiste persoon bent die de 3j's, Nick & Simon en Jamai tot op de bodem moet afkraken.
Dit kan ik echt niet volgen.

avatar van pim556
HAHA dat gemiddelde XD

avatar van Angelo
Music4ever schreef:
Dit kan ik echt niet volgen.

Je hoeft 't ook niet te volgen. Ik vraag me alleen af of je de albums van Manuela Kemp en Sarah (zelf) hebt beluisterd. Bovendien is het volgens mij niet verboden om een eigen mening te hebben? Het is dan weliswaar offtopic, maar de CD van Sarah vind ik voor een Nederlandstalig product bijzonder origineel, qua tekst, arrangementen en geluid - een dergelijk Nederlandstalig album is nog nooit gemaakt en/of geëvenaard. Manuëla Kemp's album heeft misschien niet het origineelste album, maar haar album bevalt mij erg goed en na vele luisterbeurten blijft hij voor mij overeind staan vanwege de ijzersterke nummers (haast te categoriseren als chansons). Als je daarover verder wilt discussiëren, dan kan dat natuurlijk bij de albums zelf.

PS; sorry als ik je op je teentjes heb getrapt...

avatar van KKOPPI

avatar van joeri_musicfreak
KKOPPI schreef:

nee

avatar van Arrie
KKOPPI schreef:
Deze man ging meteen failliet lijkt me?

Hij is de musicalwereld in gegaan.

Lijkt me ook een beter idee als ik zo zie hoe dit album wordt beoordeeld. Ik ken alleen Step Right Up en die is idd niet al te best.

walk right in.....lalalalalalalalla

beatcluster
Daarnet heb ik even Step Right Up opgezocht, wat een gedrocht is dat zeg! Een belediging voor de Nederlandse pop'muziek'.

avatar van jellecomicgek72
0,5
Nee man, blijft episch.

en bombastischhhhhhh....

TheArtfulDodger
Deze cd wilden ze in Guantanamo Bay afdraaien om er de gevangenen mee te martelen maar
de Amerikaanse regering vond dat toch nét iets te ver gaan...