DeepChord presents Echospace - The Coldest Season (2007)

Electronic
Label: Modern Love

1. First Point of Aries (6:38)
  2. Abraxas (5:04)
  3. Ocean of Emptiness (11:39)
  4. Aequinoxium (13:30)
  5. Celestialis (8:11)
  6. Sunset (10:45)
  7. Elysian (12:30)
  8. Winter in Seney (6:01)
  9. Empyrean (5:25)
Ik Doe Moeilijk
nouja dance, ik kan er alleen maar in ruste(en duister liefst) van genieten...

Nouja, het is wel techno.

avatar van John Doe
Alleen wel te ontspannen om op te dansen. Beter om in stilte van te genieten voor mij. De live sets van ze bevatten wel dansbaar materiaal.

Ik Doe Moeilijk
Het is net of dit album zich pas bloot durft te geven wanneer zij de luisteraar genoeg vertrouwt. Het is dus zaak om haar voor je te winnen. Dat zal moeite, inspanning, toewijding en liefde kosten. Maar ze zal dit ook met terugwerkende kracht overweldigend terug geven.

avatar van LeRoi
Tja, waar kun je deze beluisteren dan wel bestellen?

Ik Doe Moeilijk
luisteren kan ook bijvoorbeeld door te downloaden(soulseek).

Te koop bij
Boomkat (een koopje)
Clone
Amazon

Na wat googlen. Ik heb zelf de CD destijds bij de lokale platenboer gekocht.

avatar van BlueVelvet
Hebben anderen in het nummer "Winter in Seney" ook van die irritante 'schokken/haperingen', of ligt het aan mijn mp3-versie?

avatar van dj maus
Nergens last van.

avatar van BlueVelvet
Dank, ik heb het nummer vervangen door een goede versie.
Prachtig album, ideaal voor op de late avond.

Poa
Apart dat ik deze nog slechts op 3,5 had staan. Elysian is misschien wel het mooiste wat ik ken binnen de dubtechno.

avatar van paddy pipedown
Far Out Man.

avatar van perrospicados
Doet bij vlagen sterk denken aan:

Gas - Nah und Fern (2008)

Ook zo van die muziek die je helemaal wilt uithoren. Niks halverwege uitzetten.
Mooi

avatar van trebremmit
Ik vind de opvolger eigenlijk veel beter, deze heb ik het afgelopen jaar vaak geprobeerd maar het doet me weinig.
Het raakt me op de een of andere manier niet zo, het is mij iets te vlak.

avatar van makaveli2

Ja zeker, de eerste EP's van DeepChord (1 t/m 16) op het Echospace label zijn geremasterd, in 4 delen. De kwaliteit schijnt beduidend beter te zijn dan de originelen. Ik heb dc07|dc08|dc09 reeds toegevoegd. De rest komt wellicht deze week.