menu

Fightstar - One Day Son, This Will Be Yours (2007)

mijn stem
4,00 (5)
5 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock / Metal
Label: Trustkill

  1. 99 (4:05)
  2. We Apologize for Nothing (4:13)
  3. Floods (3:34)
  4. One Day Son (4:16)
  5. Deathcar (3:58)
  6. I Am the Message (2:59)
  7. You & I (4:16)
  8. Amaze Us (4:30)
  9. H.I.P. (Enough) (3:00)
  10. Tannhauser (3:20)
  11. One Last Commun Ancestor (3:57)
  12. Unfamiliar Ceilings (4:06)
totale tijdsduur: 46:14
zoeken in:
avatar van Bill
4,0
Hoewel ik normaal gesproken niet heel erg veel op heb met de nieuwe generatie teenage-rockers, ben ik door dit album toch positief verrast. Het klinkt allemaal lekker groots, energiek en de zanger is niet zo nodig een schreeuwlelijk zoals vaak bij andere collega's. Een album als dit, wat mijn aandacht weet vast te houden komt niet heel vaak voorbij, dus vandaar voor mij 4 **** waard.

Coole titel voor een album ook, trouwens.

avatar van james_cameron
4,0
Afwisselend, prima album, dat een mooie mengeling biedt van rock en metal. Overwegend stevig maar melodieus, met hier en daar een Deftones-achtige geweldsuitbarsting. Alle songs zijn mooi, alleen I Am The Message is wat aan de simpele kant. De song Floods doet dan weer sterk aan Muse denken. Vooral de zang is gevariëerd, wat de kwaliteit van het geheel alleen maar ten goede komt. Ik ga de andere albums ook maar eens een kans geven.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:05 uur

geplaatst: vandaag om 11:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.