Seether - Finding Beauty in Negative Spaces (2007)

Zuid-Afrika
Rock / Metal
Label: Wind-up

1. Like Suicide (4:14)
  2. Fake It (3:16)
  3. Breakdown (3:29)
  4. FMLYHM (Fuck Me Like You Hate Me) (3:28)
  5. Fallen (4:18)
  6. Rise Above This (3:23)
  7. No Jesus Christ (7:05)
  8. 6 Gun Quota (3:23)
  9. Walk Away from the Sun (4:13)
  10. Eyes of the Devil (5:00)
  11. Don't Believe (4:34)
  12. Waste (4:21)
  13. Careless Whisper * (4:57)
  14. Careless Whisper [Strings Version] * (4:26)
avatar van james_cameron
Beste album van de band tot nu toe. De songs zijn een stuk beter dan op voorgaand werk en de sound is meer zelfverzekerd en ruiger. Hier en daar ook wat experimenteler en spannender qua opbouw; check vooral het prachtig opgebouwde No Jesus Christ, zeker het beste nummer van de plaat.

avatar van legian
haha, kom er net achter dat ik alleen bij deze een cijfer heb staan (gooi er maar ff een halfje bij)
dit was mijn kennismaking met de band en mede daarom heeft het toch iets speciaals,daarnaast hebben ze mij weer opnieuw warm gemaakt voor de rock.

ze hebben hier een aantal lekkere knallers op staan, Like Suicide, FMLYHM en No Jezus Christ zijn voor mij (naast favoriet) ook nummers die op bepaalde momenten helemaal op hun plek vallen, maar uiteraard is er ook de rest (duhh) ook daar hebben ze weer uitstekend werk geleverd.
de zang is mischien niet de meest toegankelijke maar past hier perfect, en dat samen met wat agressie maakt het voor mij toch een van de betere rock albums die er zijn.

zal binnenkort ook de oudere albums weer eens ff gaan beoordelen aangezien dat nog steds niet gedaan is.