Sugababes - Change (2007)

Label: Island

1. About You Now (3:32)
  2. Never Gonna Dance Again (3:44)
  3. Denial (3:31)
  4. My Love Is Pink (3:44)
  5. Change (3:37)
  6. Back When (3:57)
  7. Surprise (3:05)
  8. Back Down (3:50)
  9. Mended by You (3:34)
  10. 3 Spoons of Suga * (3:50)
  11. Open the Door (3:16)
  12. Undignified (3:45)
avatar van Jeroen65
Ik ben heel erg benieuwd naar dit album! De eerste single About You Now klinkt alvast super. Het enige wat me tot nu toe tegenvalt is de cover, hij is namelijk zo saai :S

avatar van Ericos
Wel makkelijk als Amelle vertrekt. Want er schijnen verhalen rond te gaan dat ze uit de groep wil / gaat.

avatar van Jeroen65
Er is een nieuwe cover! En als je het mij vraagt is deze veeeeel beter.

avatar van Ericos
Ja de Sugababes hadden eerst 1 cover aan de fans voorgesteld. Maar ze kregen zoveel commentaar op de slechte cover dat ze nu deze hebben gemaakt. Ik vind deze ook mooier.

avatar van catdog
About You Now vind ik alvast een mooi nummer.
Lekker catchy !

Vind de eerste nummertjes op het eerste gehoor toch wel tegenvallen. Het is me wat te saai. Maar dat zijn alleen nog maar nr. 1 en 3, dus nog veel kans dat het album dat niet is... hopelijk.

avatar van Ericos
Net de album sampler gehoord. Op het eerste gehoord geef ik de volgende sterren aan de tracks:

01: 5*
09: 3,5*
10: 3,5*
11: 3*
12: 2,5*
13: Was niet aanwezig op de sampler?

Kom uit op een 3,5* voorlopig. Maar mijn stem komt pas als het album uit is en ik de CD helemaal gehoord heb.

Tot nu toe vind ik het opvallen dat ik dit album wle heel erg kan waarderen. De aandacht is verdeeld over alle tracks. Op vorige albums van de Sugababes vond ik de singles altijd heel erg leuk en catchy, maar de rest niet.
Tot nu toe vind ik dit een erg leuk album, die ik zeker wel wil hebben.

Wie de sampler ook wil horen: http://www.zshare.net/audio/391232425c8590/

09: 3,5*
10: 3,5*
11: 3*
12: 2,5*
13: Was niet aanwezig op de sampler?

Tot nu toe vind ik dit een erg leuk album, die ik zeker wel wil hebben.

Wie de sampler ook wil horen: http://www.zshare.net/audio/391232425c8590/

Aan jouw votes te zien lijk je dit eerder een matig gevalletje te vinden...

avatar van Ericos
Nee, dat valt best mee. Ik vind het een redelijk album. Een 3,5* voorlopig. Maar ik stem pas als het album uit is.

De vorige albums van de Sugababes vind ik wel allemaal heel erg matig, behalve de Greatest Hits.

Het album is gelekt, ben hem nu aan het beluisteren, de eerste nummers klinken wel heel erg leuk!

avatar van Ericos
En waar is hij gelekt dan Ironix? Want ik kan hem niet zo 1,2,3 vinden.

avatar van Poeha
Ik heb hem al via een goede vriend gehoord en ik dacht na de eerste 5 nummers echt van dit wordt een dik 4* album.
De nummers 2 t/m 5 zijn zeker beter dan de eerste single About You Now en die is al niet slecht. Met als absolute uitschieter, voor mij althans het nummer Change, wat een knaller.
Daarna is het toch beduidend minder tot de laatste 2 tracks, die zijn dan weer wel erg goed. Vooral Undignified.

3* overall.

Ericos schreef:
En waar is hij gelekt dan Ironix? Want ik kan hem niet zo 1,2,3 vinden.

Ik denk niet dat downloadlinks hier toegestaan zijn om te posten, dus een beetje moeilijk voor te zeggen he

avatar van Mjoesik
Een Sugababes-album is bij mij nog nooit tegengevallen. Ook deze zal ik weer aanschaffen, en ik ben er zeker van dat ook Change me zal bekoren.

avatar van Ericos
OKE, heb inmiddels het hele album geluisterd en vind het een best lekker album. ^^ Voor mij het beste album voor de Babes!

Hier mijn eind-oordeel voor de nummers:

01. About You Now 5*
09. Mended by You 4*
10. 3 Spoons of Suga ?*
11. Open the Door 3*
12. Undignified 3,5*

Nu kom ik uit op een CIJFER van 3,7* = 4* !!!

Prachtige muziek, ongeveer zogoed als die van Rihanna.
Nog een paar keer beluisteren en dan geef ik score.

Imagine.
Hebben ze nu weer een nieuwe cover?

avatar van Nickstbo
Idd , de vorige was stukken knapper !
Deze ziet er wel heel goedkoop uit !

avatar van Ericos
Ze hebben inderdaad veel zitten rommelen met de covers van dit album, maar nu is het toch deze geworden. Ik zelf vond de vorige waar je hun ogen op zag ook veel mooier.

avatar van Nickstbo
Suprise blijft maar in m'n hoofd spoken

In ieder geval beter als "Taller In More Ways"

(Voorlopige) score:

About You Now: 4*
Never Gonna Dance Again: 4,5*
Denial: 3* (is beter live)
My Love Is Pink: 3*
3 Spoons of Suga: 2,5*
Open The Door: 1,5*
Undignified: 1*

Totaal: 2,33* --> 2,5*

Vond Taller In More Ways toch beter op het eerste gehoor. Ze hebben een totaal andere sound dan op de vorige albums, helaas. Amelle speelt daar wss een grote rol in, aangezien het begonnen is sinds zij erbij is gekomen. Een teleurstelling.

Het beste album dat de Babes ooit hebben gemaakt! Dit album staat vol met pareltjes, vooral My Love Is Pink vind ik een lekker dancegericht nummer. 5

Na Overloaded: The SIngle Collection heb ik deze nieuwe plaat van de babes ook gehaald. En maar goed ook. Geweldige plaat, met heerlijke nummers.

1. About You Now 4,5/5
8. Back Down 2,5/5
9. Mended By You 2,5/5
10 Open The Door 4/5
11. Undignified 3/5

Ik heb ook het nummer 3 Spoons Of Suga, die krijgt 3/5 sterren, maar ik neem hem niet mee in de beoordeling van het album.

Alles opgeteld, gedeeld door 11, dan krijg ik 3,6, dat worden dus 4 sterren voro de Sugababes!

avatar van monique
wederom een lekker album van de sugababes,uitschieter op dit album vind ik ''my love is pink'' heerlijk nummer is dat,ook het titelnummer is een mooi nummer,kortom een 4

Denial is verslavend !

avatar van Joly
Als Keisha uit de band stap dan noem ik het geen Sugababes meer, ik snap niet dat ze steeds een nieuwe in de plaats komt dat, nieuwe mens dat erbij is gekommen vind ik maar niks.

Sugababes zouden ook geen Sugababes zijn als ze niet met 3 waren, dus ik ben net blij dat Amelle erbij gekomen is. Van stem verschilt ze ook niet zoveel van Mutya, dus ik zie geen echt probleem.
Album begint me trouwens wat beter te liggen. Binnenkort ff stem aanpassen.

Baltasound
About you know is leuk

Heb em in mijn auto steken en heb het album al zeker 10 keer helemaal beluisterd, en ik vind hem super !

avatar van catdog
Wat staat Heidi ongelofelijk lelijk op die cover..
Net me leraar Natuurkundee .