Troye Sivan - Something to Give Each Other (2023)

Australiƫ
Pop / Electronic
Label: EMI

1. Rush [Extended] (3:36)
  2. What's the Time Where You Are? (3:23)
  3. One of Your Girls (3:01)
  4. In My Room (3:13)

met Guitarricadelafuente

5. Still Got It (3:28)
  6. Can't Go Back Baby (3:21)
  7. Got Me Started (3:18)
  8. Silly (3:38)
  9. Honey (3:26)
  10. How to Stay with You (3:16)
1,0
Ik vind het een beetje saaie gesampled nummers. Ik vind het ook niet echt zingen maar beetje ophitsend gefluister. Zijn muziek in het verleden sprak mij wel aan, alleen met dit album slaat hij de plank toch echt wel beetje mis voor mij. Daarentegen wel lekker commercieel aangepakt.

Wat is One of Your Girls een heerlijk nummer!!! Ook Got Me Started is erg lekker. Beide nummers hebben ook mooie clips.

geplaatst:
Zeker niet de slechtste plaat van het plaat! Een aantal erg aanstekelijke nummertjes, zoals Rush, One of Your Girls en In My Room. De breekbaarheid, het verlangen en en de oprechte tederheid van Troye Sivan maakt hem een fijne afwisseling tussen alle “I don’t need you” vibes in het huidige Ariane Grande-tijdperk. Daarentegen staan er ook genoeg nummers op Something to Give Each Other die gauw vergeten zullen worden. Toch heb ik de hoop dat dit album een belofte is naar meer; Sivan heeft het in zich!