Ill Niño - Enigma (2008)

Label: Cement Shoes

1. The Alibi of Tyrants (3:51)
  2. Pieces of the Sun (4:17)
  3. Finger Painting (With the Enemy) (4:06)
  4. March Against Me (3:30)
  5. Compulsion of Virus and Fever (4:24)
  6. Formal Obsession (4:17)
  7. Hot Summer's Tragedy (5:10)
  8. Me Gusta La Soledad (4:33)
  9. 2012 (4:27)
  10. Guerilla Carnival (3:45)
  11. Estoy Perdino (3:35)
  12. Kellogs Bombs & Cracker Jacks (4:03)
  13. De Sangre Hermosa (3:59)
Na 4 of 5 keer de release-date te hebben verschoven, komt het nieuwe album van mijn lievelingsband uit op 8 januari 2008

avatar van Snowblood
illnino schreef:

Jammer inderdaad Heb de 3 voorgangers deze week nog gedraaid.

Heel jammer IDD, hij zou uitkomen in April , en nu is het ineens Januari

godlydevil7
Is ie al gelekt?

Zo nee, denk ik dat die 0,5 stem niet echt terecht is (denk ik zowiezo niet eigenlijk, als je naar z'n profiel en andere stemmen kijkt...)

Hij is nog lang niet gelekt:P

avatar van bennerd
Wat doet die 0.5* hier eigenlijk? Het album is nog niet eens uit. Als je downstemt, doe het dan goed he

Stem verwijderd.

clutch
Ben toch wel benieuwd wat voor eitje deze heren er dit keer van hebben gebakken. Hun vorige albums waren allemaal goed te doen, wat bij veel nu-metal bands niet het geval is en enkel een goed debuut afleveren om daarna het niveau tot diep in de stront te doen zakken.

het is alweer zover:P gisteren was de 8ste van de maand: dus een nieuw nummer van Enigma !:P deze maand is het Hot Summers Tragedy

bro
laatste maand gaat in ...

ja, de laatste maand:D deze maand is het nummer trouwens Compulsion of Virus and Fever, echt fuckin geweldig

voila gedownload direct nekeer beluisteren!!!! Vorige albums waren geniaal en heb ik uren van genoten. Hopelijk is deze even zalig.

In België uitgesteld tot 21 januari, zo kunnen we blijven wachten

nooit gehoord van torrentnetwerk? ^^ dan hoef je mss 10 minuutjes te wachten.

avatar van bennerd
Niet bij zulke albums, die ga ik liever ineens kopen. Dat zal bij Meshuggah iig het geval zijn.

mysticwizard schreef:
nooit gehoord van torrentnetwerk? ^^ dan hoef je mss 10 minuutjes te wachten.

heidens persoon!! ( ) bij cd's als deze is het veel leuker de cd te kopen voordat je hem hoort. ik weet nu al dat deze een topper word

miloz
Bestaan die nog???????????

bro
wat zeg jij nou? ze bestaan amper 8 jaar.
Tool staat in je top 10 en en staat al meer dan 15 jaar. ik snap je punt niet...

avatar van andnino
Als ill niño fan moet ik jammer genoeg bekennen dat die promo via torrent me toch behoorlijk tegen viel

avatar van bennerd
Ik was eerlijk gezegd wel onder de indruk. Dat gevoel van tevredenheid ("Hehe, weer een typische Ill Niño-plaat") had ik wel na een paar tracks.

avatar van andnino
was de promo misschien anders? dan ga ik de plaat als ie officieel uit is nog eens beluisteren, want ik had het gevoel dat een aantal nummers gewoon slecht geproduceerd was...

ik vind het ook ietwat minder. Sommige nummers vind ik toch echt stukken minder

avatar van james_cameron
Gelukkig wat beter dan de vorige twee albums, Confessions en One Nation Underground. Betere, minder commerciële songs en wat meer aggressie maken dit tot een prima plaat. Slechts de twee rustige, wat zeikerige songs (8 en 13) hadden van mij niet gehoeven.

Heb nu min of meer de hele promo geluisterd en moet zeggen dat het weer erg lekker klinkt:)

avatar van Sammy
Altijd een zwak gehad voor deze band. Gevolgd vanaf de demo's en altijd blijven waarderen. Hun debuut blijft mijn favoriet, maar ieder album daarna heeft mij kunnen boeien. Ook deze klinkt lekker vertrouwd en zal binnenkort wel aan de cd-collectie toegevoegd worden.

avatar van WinterBase
Het eerste album van Ill Nino wat ik luister. Eerste indruk was goed en naar mate het album volgde werd ik steeds vrolijker. Top CD !

bro
zeker hun andere cds ook proberen dan!

hmm zou de promo anders klinken dan de officiele?

avatar van andnino
die die ik had, had sowieso een andere tracklist, en sommige nummers waren nog gewoon ongemixte demos

avatar van andnino
Moet nu tot de conclusie komen dat, hoe mooi deze cd ook is, ik deze periode van muziek gewoon voorbij ben. Waarbij ik moet vermelden dat Hot Summer's Tragedy en Guerilla Carnival wel gewoon kutnummers zijn.