Milk Inc. - The Best Of (2007)

België
Dance
Label: Capitol

1. Sunrise [Radio Edit] (3:33)
  2. Run [Radio Edit] (3:32)
  3. Never Again [Single Mix] (3:18)
  4. Whisper [Radio] (3:39)
  5. Walk on Water [H²O Radio Mix] (3:11)
  6. Time [Radio Edit] (3:14)
  7. Breathe Without You [Radio Edit] (3:38)
  8. Inside of Me [Full Vocal Radio Edit] (3:19)
  9. Sleepwalker [Radio Edit] (3:30)
  10. Livin' a Lie [Video Mix] (3:22)
  11. The Sun Always Shines on TV [Radio Edit] (4:03)
  12. Land of the Living [Radio Edit] (3:18)
  13. In My Eyes [Radio Edit] (3:31)
  14. Blind [Radio Edit] (3:57)
  15. Promise [Radio Edit] (3:40)
  16. I Don't Care [Radio Edit] (3:32)

met Silvy De Bie

17. Tainted Love [Radio] (3:15)
  18. Oceans [UHT Radio Mix] (3:23)
  19. No Angel [Radio] (4:00)
  20. La Vache [Praga Khan 7" Vocal Version] (3:49)
  21. Go to Hell [Radio Edit] (3:45)
  22. W.O.O.W. * (3:51)
  23. Cowmen * (4:42)
  24. Positive Cowstrophobia * (4:02)
  25. Inside of Me [DJ Philip, Wout & Jan Remix] * (6:00)
  26. In My Eyes [DJ Philip Radio Edit] * (2:42)
  27. Oceans [Pulsedriver Remix] * (7:24)
  28. Walk on Water [Peter Luts Remix] * (6:20)
  29. Never Again [Penxten Vs Vandueren Remix] * (6:25)
  30. Wide Awake [Kevin Marshall Remix] * (6:17)
  31. Sleepwalker [DJ Philip Remix] * (6:53)
  32. The Sun Always Shines on TV [Vandoren og Vanhoyland Remiks] * (6:41)
  33. Whisper [Deep Mix] * (6:34)
  34. Saxy-motion [Live at Sportpaleis] * (3:25)
kort en bondig:
CD 1 = de ene klassieker na de andere
CD 2 = zalige remixen van zalige nummers

--> 5*

Ik ken hier precies 1 nummer van (Walk On Water).
Kun je nagaan hoe out of touch ik met de Top 40 ben...

avatar van musicfriek
kaztor schreef:
Ik ken hier precies 1 nummer van (Walk On Water).
Kun je nagaan hoe out of touch ik met de Top 40 ben...

Ik weet zeker dat je Land of the Living ook wel kent, zowat een kopie van Walk on Water. Verschrikkelijke muziek dit Werd je helaas helemaal mee doodgegooid op de radio en tv.

musicfriek schreef:

Oja, met dat verschrikkelijke geluidje aan het begin.

avatar van Azzurro
Milk Inc. blijft gewoon goed, als je 44.000 man naar het sportpaleis kan doen komen, dan zit je nog niet aan je einde. Hun nieuwe nummer Tonight wordt weer een schot in de roos, je kan het nu al beluisteren op youtube.

heuh klassiekers ??????

avatar van Azzurro
oh ja! Vraag aan een dj om Walk on Water of In My Eyes te draaien op een fuif en heel de tent gaat uit zijn dak. Dit weekend nog gezien op de TMF Awards. Regi en Milk Inc. sluiten de uitzending af, en gans de zaal ontploft gewoon...

Kevin-Raphaëll
het klopt idd dat het sportpaleis 3 keer was uitverkocht. nu, hoe zit dat dan in de rest van de wereld? zoals engeland, vs, australie

avatar van Azzurro
in Spanje zijn ze ook megabekend

Lost Highway
Bekend en populair uiteraard, maar kwalitatief een drama en toch wel zowat het saaiste wat België te bieden heeft.
Dat ze de prijs voor beste dance mochten in ontvangst nemen op de TMF awards, zegt natuurlijk meer over het niveau van die awards dan over de andere (en uiteraard betere) genomineerden (Goose, Shameboy).

avatar van Azzurro
jij vindt dit misschien kwalitatief een drama, ik niet. zullen we het dan houden op "smaken verschillen"?

Azzurro schreef:

Smaken verschillen inderdaad, en ik gun iedreen zijn eigen smaak; als jij hier kunt van genieten is dat prima.
Alleen ik vind het echt een drama, sorry Azzuro.
Bij Milk inc. is elk nummer gewoon een kopie van een ander nummer, en dat is geen compliment aangezien elke song bestaat uit hetzelfde trucje; standaard melodietje met daarop de nog meer standaard teksten van dat zangeresje.
Als ik nog maar een halve noot hoor kan ik de verdere melodie/tekst zo voorspellen, zelfs bij nummers die ik nog nooit gehoord heb.
Dat het een commerciële succesformule is staat vast, maar respect nee, en dit als volwaardige muziek aanzien nog minder.
Maar goed, als 44.000 mensen hierop uit de bol gaan, prima, maar hoe minder het mijn oortjes teistert, hoe beter.

avatar van Onderhond
Ben benieuwd naar de motivatie van Kevin-Raphaëll's stem.

Onderhond schreef:
Ben benieuwd naar de motivatie van Kevin-Raphaëll's stem.

Niet doen, krijgen we opnieuw van die paginalange recensies.

Lost Highway schreef:

...

Dit is zeker en vast volwaardige muziek. Je zou eens moeten weten hoeveel uren/weken werk aan één nummer is. Sommige nummers gaan zelfs over de 100 kanalen, das volgens mij een pak meer dan in gewone pop of rock.
Iedereen ziet deze muziek als simpel en onvolwaardig, maar niets is minder waar. Om een goed dancenummer te maken heb je echt talent nodig. Spijtig genoeg wordt dit teniet gedaan door hersenloze jumpmuziek e.d. die gans het danceniveau naar beneden haalt...

Lost Highway
Een goed dancenummer wel ja.
Ik kan me echt niet voorstellen dat een gemiddeld Milk Inc. nummer meer dan tien minuten werk vergt.
Ach, we zullen het hier toch niet eens worden, zoveel is duidelijk.

avatar van Onderhond
Sowieso heeft goeie muziek weinig te maken met de productietijd. Lost Highway noemt zelf Shameboy, volgens dezelfde kort-door-de-bocht redenering doet die er waarschijnlijk nog geen 5 minuten over om een track in elkaar te draaien.

Lost Highway schreef:

probeer dan maar eens...
voor de rest inderdaad nutteloze discussie...

amai

in spanje megabekend? het kan natuurlijk. maar laat me duidelijk zijn dat deze geen klassiekers zijn.

het klopt dat het ene lied gewoon op het andere trekt, das waar, waardoor het steeds irritant overkomt.

en de zangeres (ken haar naam niet) moet redelijk met haar zelf vechten om niet vals te zingen maar laten we dit aan de kant schuiven. cher kan ook niet zingen hé. ik heb live regi gezien op tv en heuh live??? , gewoon op zijn synth tokkelen zonder dat alles aangesloten is. hmmm, en dan op tien op te zien, laten we erover zwijgen. luister eens naar echte synth meesters, namelijk kraftwerk

avatar van Onderhond
Vraag blijft op je deze CD ook echt helemaal geluisterd hebt. Motiveer jezelf aub.

En wat betreft "klassiekers" is La Vache een onvervalste club classic.

Kevin-Raphaëll
deze vorige week dinsdag en ik denk vrijdag volledig beluisterd op het werk. ik werk in een cd winkel hé. La vache is idd een goed nummer. zelfs in frankrijk een grote topper idd. maar wat er achter komt is nogal eentonige koek. La vache op deze cd is fameus verkracht. ik hou het liever op de stemloze versie. beetje het zelfde als daan met het prachtige housewife.

avatar van Onderhond
Oki, dat verklaart al veel

avatar van monique
1,0
la vache vind ik het enige lichtpuntje op dit album

wel spijtig dat het een mix is. anders ging ik een puntje bijgeven

niet dus

avatar van Diedier
Ik heb de Cd Juist gekocht en heb hem ook juist beluistert!

Ik ben een Groote Milk Inc Fan Maar ik had gedacht dat dit geen goede cd zou zijn omdat er al eens een best-of Cd was uitgebracht,Maar ik heb me Duidelijk vergist dit is een ongeloofelijke goede cd met geweldige liedjes en prachtige teksten en effects

Alleen vond ik dat de 2de cd Met Mixes er niet bijmoest,Omdat ik er niet zo voor ben om van een Goed liedje een Coctail te maken Maar Wat ik wel moet zeggen is Dat het Laatste Liedje Soxa Motion Een geweldig goed liedje is!

Ik zou zeggen Milk Inc Doe Zo verder !!!

Dikke 5*

EVANSHEWSON
Kevin-Raphaëll schreef:
wel spijtig dat het een mix is. anders ging ik een puntje bijgeven

niet dus

Alweer kan ik je volgen, Kevin-Raphaëll, jawel, helaas!
Deze muzak is van de Jim TV generation, schop ze een geweten en laat ze naar Led Zeppelin en Jimi Hendrix luisteren, de schok zal groot zijn, maar wie weet ?

idd evanshewson

wijze raad, rock on friend

avatar van jellorum
zijn we nog niet genoeg gepest geweest?

Goede cd. Had slecht verwacht. Vond de 2de cd ook wel goed. is zo eens iets anders met die remixen. 5*

avatar van NewYorkCityLight
Breathe Without You is leuk...