Leona Lewis - Spirit (2007)

Pop / R&B
Label: J

1. Bleeding Love (4:23)
  2. Whatever It Takes (3:27)
  3. Homeless (3:50)
  4. Better in Time (3:54)
  5. Yesterday (3:54)
  6. Take a Bow (3:54)
  7. I Will Be (3:59)
  8. Angel (4:14)
  9. Here I Am (4:52)
  10. I'm You (3:48)
  11. The Best You Never Had (3:43)
  12. The First Time Ever I Saw Your Face (4:26)
  13. Footprints in the Sand (4:08)
  14. A Moment Like This * (4:17)
  15. Forgive Me * (3:41)
  16. Misses Glasses * (3:40)
  17. Run * (5:15)
avatar van Reijersen
Deze dame is nu natuurlijk helemaal hot met de single 'Bleeding Love'. En toch ietwat geïnteresseerd heb ik me aan dit album gewaagd. En ik wil meteen maar met het grootste probleem in huis vallen: het is te gemaakt bombastisch. Bij elk nummer moeten de strijkers erin komen en de 2e stemmen het uitschreeuwen en krijst Leona er ook nog overheen. Veel te aangezet bombastisch. Veel te veel de wil de liedjes groter te maken dan de kleine liedjes zijn.
Verder gebruikt Leona haar stem ook veel te veel op steeds maar dezelfde manier waardoor je naar steeds het zelfde nummer, alleen met een andere tekst, aan het luisteren bent.
Is me dus niet al te positief bevallen.