Diabolus, Mecum Semperterne - Diabolus, Mecum Semperterne (2026)

Noorwegen
Label: Terratur Possessions

1. Praeludium (1:33)
  2. Ab Illo Benedicaris, in Cujus Honore Cremaberis (10:01)
  3. Interludium (1:03)
  4. Diabolus Sit in Corde Tuo, et in Labiis Tuis, Ut Digne et Competenter Annunties Evangelium Suum (5:42)
  5. Interludium (1:17)
  6. Gratias Agamus Domino Infero Deo Nostro (9:45)
  7. Interludium (1:17)
  8. Revelabitur Gloria Domini (7:04)
  9. Postludium (6:36)
avatar van ProGNerD
Hier ben ik erg benieuwd naar; de 1e 2 singles klinken veelbelovend...

Al op de radar Apollo ?

avatar van Apollo
ProGNerD schreef:
Al op de radar Apollo ?

Nee, toegevoegd aan het lijstje, ben benieuwd!

avatar van Edwynn
Weer een nieuwe superband uit het welhaast incestueuze Trondheim. Dit keer met Kjell Rambech (Whoredom Rife), Tor-Helge Skei (Manes), Brage Kråbøl (Misotheist) en
Eskil Blix (Djevel). Op het eerste gehoor levert dat een overweldigende zwartmetalen stoomwals met een granieten inborst die hier en daar is dichtgekit met morbide koorzang.

Het onlangs losgelaten Ab Illo Benedicaris, in Cujus Honore Cremaberis die om een vreemde reden het predicaat 'edit' draagt, liegt er wat dat betreft niet om. Het is een uitgesponnen brok black metal met een verwrongen religieuze lading. Dit smaakt wel naar meer.

avatar van ProGNerD
Wie schets mijn verbazing dat ik je net na deze post hier ook weer tegenkom Edwynn; blijkbaar toont onze nieuwe releases watchlist aardige overeenkomsten; vandaag is wat dat betreft een mooie dag !

avatar van Edwynn
Dit is echt gaaf spul hoor. Een ouderwets, snerpend knekelgeluid uit de jaren 90 gelardeerd met sacrale additieven. Een fraaie kruisbestuiving tussen klassiek en modern zwartmetaal.