Kacey Musgraves - Middle of Nowhere (2026)

geen stemmen

Pop / Country
Label: Lost Highway

1. Middle of Nowhere (2:36)
  2. Dry Spell (3:17)
  3. Back on the Wagon (3:51)
  4. I Believe in Ghosts (3:51)
  5. Abilene (2:48)
  6. Coyote (3:12)

met Gregory Alan Isakov

7. Loneliest Girl (4:16)
  8. Everybody Wants to Be a Cowboy (3:39)

met Billy Strings

9. Horses and Divorces (2:43)

met Miranda Lambert

10. Uncertain, Texas (3:33)

met Willie Nelson

11. Rhinestoned (3:33)
  12. Mexico Honey (3:43)
  13. Hell on Me (3:08)
  • vanaf vrijdag 1 mei te koop
avatar van Edgar18
geplaatst:
Vrij expliciete clip (en tekst) bij Dry Spell. Wat ik van het liedje vind, is nog wat lastig oordelen na één luisterbeurt.

avatar van harm1985
geplaatst:
Van Dry Spell werd ik bij de eerste luisterbeurt wél blij. Danial Tashian zit weer achter de knoppen, net als Depper Well (en Jarah Jarosz laatste album, Polaroid Lovers). Dus ik heb er zin in, zéker als ik kijk naar de colabs op dit album.

Nu nog hopen dat ze net als Megan Moroney naar Nederland komt. Kan dat ook van de bucketlist af.

Wat de tekst van Dry Spell betreft (en de video), deze discussie doet me denken aan die bij Wood van The Life of a Showgirl.

avatar van Mausie
geplaatst:
Niks mis met sexy lyrics, maar dit is gewoon heel erg slecht. Dan helpt het niet mee dat muzikaal gezien het liedje ook vrij weinig om het lijf heeft.

Mausie schreef:

Ik ben wel benieuwd waarom je de compositie zo slecht vind.
Ik vind het tekstueel ook wat tenenkrommend zeker in combinatie met de over de top clip, waarbij ik zeker door de fysieke verschijning van mevrouw Musgraves, en dan met name dr lip fillers erg afgeleid raak. ( En dat terwijl ik niet op vrouwen val).
Maar muzikaal vind ik dit liedje mede door de hook al best wel een oorwurm. Leuk dat gitaarwerk en die lichte country invloed. Ik denk ook dat het in de context van het album wel meer op z'n plek valt, want ook dat heeft miss Musgraves al vaker bewezen. Toch wel benieuwd dus.

avatar van Gretz
Hyped!

avatar van Juul1998B
geplaatst:
Hoop dat dit album teruggaat naar de tijden van pageant material en van daarvoor, dan ben ik weer zo om

avatar van Gretz
Juul1998B schreef:

Jaa, hoop het ook! Vond Deeper Well niet slecht, maar het legendarische niveau van de eerste 3 platen werd helaas niet gehaald.

Dry Spell sowieso de grappigste song + clip combi die ik in tijden heb gehoord Gewoon leuke tongue-in-cheek, niks mis mee op zijn tijd

vinylbeleving schreef:

Precies dit. Veelvuldig op repeat hier

harm1985 schreef:

Ook Luke Laird schoof aan achter de knoppen. Dat stemt hoopvol, want hij was ook betrokken bij de eerste drie meer country gerichte albums van Kacey.
Tekstueel is dit toch wel weer heel spitsvondig bij nadere beluistering. Welke country zangeres doet haar dit na, eigenlijk niemand...'I am So Lonely, Lonley with a capital H' De hele wereld staat in brand, maar onze Kees wil gewoon over de toonbank getrokken worden

Het kan niet snel genoeg 1 mei zijn wat mij betreft.

avatar van Mjuman
geplaatst:
Dry Spell : je hoeft niet om de hoogte zijn van het voormalige bestaan van een site als Big Mellons om de nauwelijks verholen allusies naar explicit sexual behavior (zoals slapping a mellon, eat a peach - denk Bob de Rooij) te ontwaren. Maar het voorkomen van de dame alleen al, plus de afgrijselijke slippers cum badstofsokken - bij mannen voor de meeste vrouwen bij een (blind date) een ultimate deal canceller - voeg daar eens bij de 'cuntry brawl' en dan maakt de totaalsom dat ik elsewhere op zoek ga naar muzikaal rendement.

Snapter nix van, dit is mij veuls te gemaakt, maar dit zal echt wel aftrek vinden onder de fanboys.

geplaatst:
Middle of Nowhere is weer een fraai country liedje, met mooi pedal steel spel. Wel erg kort, het liedje had nog wel wat meer mogen open bloeien en daarnaast weet ik ook niet of ik het nou echt een album opener vind, maargoed het wordt wel duidelijk dat dit weer echt een country album gaat worden. Zin in!