Dimmu Borgir - Grand Serpent Rising (2026)

geen stemmen

Noorwegen
Label: Nuclear Blast

1. Tridentium (3:55)
  2. Ascent (5:21)
  3. The Qryptfarer (6:59)
  4. As Seen in the Unseen (4:30)
  5. Ulvgjeld & Blodsodel (5:42)
  6. Repository of Divine Transmutation (6:33)
  7. Slik Minnes en Alkymist (5:38)
  8. Phantom of the Nemesis (5:07)
  9. The Exonerated (5:57)
  10. Recognizant (5:51)
  11. At the Precipice of Convergence (4:16)
  12. Shadows of a Thousand Perceptions (5:29)
  13. Gjǫll (4:00)
  • vanaf vrijdag 22 mei te koop
avatar van Raspoetin
geplaatst:
Wonderlijk. Nu ik net afgelopen week weer eens alle platen van onze Noorse keurslagers beluisterde en hier wilde gaan kijken of er weer eens nieuw plaatwerk mag worden verwacht, zie ik dat ik op mijn wenken wordt bediend.

avatar van Eddie
Ik ben wel heel erg benieuwd naar deze plaat. De eerste twee nummers klinken me erg lekker in de oren. Ik vond Eonian niet zo heel erg sterk. Juist nu het weer wat meer gitaar georiënteerd is ligt het meer in mijn straatje. De eerste twee nummer zijn lekker in your face en klinken meer zoals ik Dimmu Borgir het liefste hoor.

avatar van Edwynn
Ik luisterde zojuist Ulvgjeld & Blodsodel en ik was wel redelijk positief verrast. Ondanks dat het geluid nog steeds als een opgeblazen ballon is, zit er wel wat mystiek in dat voorzichtig herinnert aan de prehistorie van de band. Denk aan de klaterende pianolijn die in al haar eenvoud de drukte op fraaie wijze in tweeën breekt op het eind.