Als een CD niet hoger komt dan een 94e plaats in de Album Top 100 in een tijdperk waarin alleen fysieke exemplaren meetelden voor een notering, dan vind ik dat je wel kunt spreken van een flop.
Zelfs 'Liever' haar meest succesvolle single kwam niet hoger dan een 38e plaats in de Single Top 100. Nou, dat vind ik behoorlijk teleurstellend eerlijk gezegd.
Er ging het gerucht dat Sarah in 2002 weer bezig was met het opnemen van nieuw materiaal, dit keer in het Engels, maar dat is nooit worden uitgebracht. Erg jammer. Misschien heeft het ook wel te maken met het feit dat Sarah gewoonweg niet genoeg opbracht om een carriére in de muziekwereld te kunnen voort zetten. 't Kost ook nogal wat om een album in elkaar te zetten om nog maar te zwijgen over de promotie die gedaan moet worden.
Maar de liefhebbers zullen wel niet snel spreken van een 'flop'. Ik wil dat woord eigenlijk niet in een adem noemen met 'Sarah' of 'Wat ik wil ', want dit is m.i. echt het beste Nederlandstalige album ooit, zonder enige twijfel.
Nu zit ze in een coverband...