menu

Sarah - Wat Ik Wil (2000)

mijn stem
3,92 (32)
32 stemmen

Nederland
Pop
Label: BSUR

  1. Labyrint (3:57)
  2. Vogelvrij (4:48)
  3. Ik Laat Me Gaan (3:48)
  4. Ik Besta (3:15)
  5. Liever (4:35)
  6. Verlangen (4:15)
  7. Wat Ik Wil (4:25)
  8. Vuur en Water (8:02)
  9. Waas van Licht (4:23)
  10. Onderweg (3:44)
  11. Ik Laat Me Gaan (Akoestisch) (6:13)
totale tijdsduur: 51:25
zoeken in:
avatar van Dibbel
Ook nog maar eens opgezet. Sterke liedjes. Lijkt een beetje op de lichtelijke bombast van Borsato uit die jaren, maar ademt vooral de sfeer van het Ray Of Light album van Madonna. Behoorlijk aangenaam wel.

avatar van Ssst
4,0
Tweedehands kom ik de CD nog wel eens tegen... of voor een euro bij de kringloop! Apart album, hobby project van de producers waar Sarah aan werd toegevoegd. Sfeervol geluid, maar qua teksten wat dun en gemaakt.

avatar van pureshores
Ssst misschien de people hierboven even tippen in welke regio? Op amazon een ridicule aanbieding van rond de 90 euro

avatar van Ssst
4,0
Ik heb de CD in Utrecht gezien bij de Grammofoon op de Oudegracht en bij kringloopwinkel De Arm. Maar of die daar nog is....? Gewoon blijven opletten!

avatar van VDB79
Heb hem laatst voor €5,- op discogs gekocht . Staan er nog meer.

avatar van Ssst
4,0
Ssst schreef:
Ik heb de CD in Utrecht gezien bij de Grammofoon op de Oudegracht en bij kringloopwinkel De Arm. Maar of die daar nog is....? Gewoon blijven opletten!


De Grammofoon is nu definitief gesloten...

4,5
Ware klassieker - bizar goed album. Met name de titeltrack Wat Ik Wil (die strijkers!) en de singles Labyrint en Ik Laat Me Gaan zijn de klassiekers. Vuur en Water en Verlangen zijn ook top. Ik vind Liever eigenlijk grootste misser hier: teveel pop/rock vibes in de refreinen.

avatar van StefanK
Er wordt van dit album weleens gezegd dat de muziek zijn tijd ver vooruit was. Met artiesten als S10 en Froukje van nu besef je dat des te meer. Sarah en ik volgen elkaar al jaren op social media en ik heb haar diverse keren gevraagd wanneer ze Wat Ik Wil op Spotify gaat zetten. "Ik ben ermee bezig!", zei ze vorige zomer. Blijkbaar is het voor haar een klus die niet zo makkelijk te klaren is, want ga naar je favoriete streamingdienst en je vindt van Sarah niks, noppes, nada...

Gelukkig heb ik haar album jaren geleden in een platenzaak op de kop getikt. Het cd'tje vervolgens geript, waardoor ik hem nu met veel plezier op m'n MacBook en JBL speaker kan afspelen. Alleen, dit genot gun ik gewoon iedereen die maar een beetje van dit soort type muziek houdt! Liedjes als Labyrinth, Vogelvrij, Ik Laat Me Gaan, Ik Besta, Liever en Verlangen zitten zó verdomd lekker in elkaar! En dan heb ik het nog niet eens over die 8 minuten durende trip waarin je terechtkomt als je naar Vuur en Water zit te luisteren! Wat een high, deze plaat! Een verborgen parel binnen het Nederlandse muzieklandschap die - na twee decennia - een welverdiende kans krijgt om flink te shinen op je favoriete streamingdienst!

Gast
geplaatst: vandaag om 22:41 uur

geplaatst: vandaag om 22:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.