Stalin schreef:
Zelfs in 2015 nog steeds tijdloos.
Met name
Eggshell voor altijd geniaal, zeker op een aantal uiterst dure high end speakers op zeer hoog volume
tijdloos ook wat mij betreft nog steeds. Wat was er voor mij een mooie muziekreis begonnen toen ik dit oude bericht waarop je reageert schreef

. Kaartjes voor Autechre zijn weer binnen

. Zat afgelopen Dekmantel te wensen dat zij een keer op het festival zouden komen, ha.
Vond vroeger ook Eggshell één van de betere, nu vind ik het realistischer te schrijven dat alles (in potentie) ongeveer van een soortgelijke kwaliteit is vanaf Incunabula, het ligt gewoon eraan in hoeverre je er in het moment in kunt duiken (afhankelijk van ontiegelijk veel; bijvoorbeeld levens- en luisterervaring, apparatuur, plek, ervaringen met veranderde staten van bewustzijn, mate van nietige/kleinzielige oordelen in het moment versus volledige overgave aan wat er is, doelen die je nastreeft, etc.). Voor sommige artiesten geldt dat ze op een album één of een paar echt diepe/sterke tracks zetten en dat ze daarmee de aandacht trekken (en daar ook bewust van zijn), Autechre is alleen niet zoeen act in mijn ogen.