menu
zoeken in:


YouTube - Ozzy Osbourne Performs "Shot in the Dark"

Ozzy trad gister op bij Jimmy Kimmel met 'Shot in the dark'. Lang niet gehoord van Ozzy!

YouTube - Ozzy Osbourne Performs "Let Me Hear You Scream"

En natuurlijk 'Let me hear you scream'

avatar van Eddie
Een film over ozzy zou geweldig zijn. Hij heeft genoeg meegemaakt om een prachtige film over te maken. De mooiste periode zou van zijn toedreden tot Black Sabbath tot aan de release van no more tears.


YouTube - Ozzy live @ Ruisrock - Killer of Giants (09.07 2010) Killer Of Giants live! Lang niet gezien, geweldig nummer!

The Oath
KrustyKrab schreef:
YouTube - Ozzy live @ Ruisrock - Killer of Giants (09.07 2010) Killer Of Giants live! Lang niet gezien, geweldig nummer!


En kwa vals zingen valt het nog mee.
Ook een van mijn favoriete nummers van hem. Komt zeker in mijn top3 van favoriete Ozzy-nummers.


Betere link:
YouTube - 07 Ozzy - Killer of giants 050710 Piazzola sul brenta

Want bij jouw link ontbreekt het laatste deel. Ook is de kwaliteit veel beter.

avatar van Von Helsing
Morgen op Canvas de documentaire '30 Years After The Blizzard'.

avatar van Kronos
Bedankt voor de tip. Ik heb 'm opgenomen en gisteren bekeken.

Goeie docu.

avatar van goldendream
Bij Ozzy Osbourne - Scream (2010):

Is er iemand die meer weet over het volgende album?

avatar van Von Helsing
goldendream schreef:
Is er iemand die meer weet over het volgende album?


Nee, maar Ozzy heeft aangegeven af te willen van de afstandelijke benadering van zijn laatste 3 albums. Hij wilt gewoon weer de studio induiken met zijn band om van daar uit tot een nieuw album te komen. Dus een groepsproces en geen knip en plakwerk.

PriestMaiden
Ozzy komt naar Graspop opnieuw, ik ben eens nieuwsgierig wat hij ervan gaat bakken...

avatar van Kill_illuminati
Laten we hopen dat hij überhaupt komt.

avatar van Von Helsing
Ozzy Osbourne (vocals)
Gus G. (guitar)
Rob "Blasko" Nicholson (bass)
Tommy Clufetos (drums)

01. Bark At The Moon
02. Mr. Crowley
03. Suicide Solution
04. The Ultimate Sin
05. I Don't Know
06. Killer Of Giants
07. Shot In The Dark
08. Rat Salad

Blasko goes off stage, Geezer Butler comes on

09. Iron Man (BLACK SABBATH)
10. War Pigs (BLACK SABBATH)
11. N.I.B. (BLACK SABBATH)

Gus G. goes off stage, Zakk Wylde comes on

12. Fairies Wear Boots (BLACK SABBATH)
13. Into The Void (BLACK SABBATH)

Geezer Butler goes off stage, Blasko comes back on

14. Road To Nowhere
15. I Don't Wanna Change The World
16. Fire In The Sky
17. Crazy Train
18. Mama I'm Coming Home

Geezer Butler and Gus G. come back on stage

19. Paranoid (BLACK SABBATH)

De setlist van vanavond is er wel eentje die staat!


Stijn_Slayer
Mijn oom heeft ook MS. Dat is echt een gigantische rotziekte. Je geest wil nog wel, maar je lichaam sputtert steeds tegen en dat is héél erg frustrerend. Het scheelt dan nog dat je er niet dood aan gaat, maar je takelt wel steeds verder af.

Lullig voor zo'n jonge gast.

avatar van Metalhead99
Ik denk dat Ozzy hier een traan van moet laten: Justin Bieber on Lip Sync Battle - YouTube


buizen

"...and I’m not retiring. I’m going to do a solo album and a solo tour. I mean my wife’s a shop-a-holic always off buying f---g shoes or something so I’ve got to keep the money coming somehow.” "



Ozzy is met zijn eigen band(s) trouwens altijd steengoed. Zie er naar uit als ie echt een album gaat maken en gaat toeren. Benieuwd welke gitarist ie aantrekt.

avatar van vielip
Als ie dan een setlist speelt zoals hierboven afgedrukt dan lig ik vooraan! Wat had ik daar graag bij willen zijn zeg. Die Ultimate sin nummers en Fire in the sky live horen, wauw!!

avatar van gigage
Laatste concert in NL is alweer van 2007 op Fields of Rock met Zakk Wylde op gitaar.
Bark at the Moon, Mr. Crowley, Not Going Away, War Pigs, Believer, Road To Nowhere, Suicide Solution w/solo, I Don't Know, Here For You, I Don't Want To Change The World, Mama I'm Coming Home, Crazy Train, Paranoid.
Ik vond het geweldig maar die Zakk is dan ook echt een podiumbeest. Die Black Sabbath songs hoeven voor mij dan ook niet zo nodig, of eens iets van Sabotage.

avatar van vielip
Dat was echt een beschamend slecht optreden vond ik. Ik was erbij, had torenhoge verwachtingen na zijn mega optreden op Ozzfest in 2002 maar ben iets over de helft teleurgesteld afgedropen. Ozzy zong zo vals als een kraai en hij oogde totaal uitgeblust en ongeïnspireerd. Nee, dan hou ik liever dat fantastische optreden uit 2002 helder voor de geest.

Ben het wel met je eens wat betreft die Sabbath songs. Die hoeven voor mij ook niet. Nou ja, eentje gaat nog wel maar meer hoeft echt niet. Ik hoor veel liever zijn solo nummers.

avatar van Metalhead99
Ik weet dat het hier over muziek moet gaan, maar wie had dit nou gedacht: Ozzy en Sharon gaan scheiden. Ik dacht dat die twee toch al wel dusdanig veel stormen meegemaakt hadden dat ze onafscheidelijk waren geworden.

avatar van Johnny Marr
Hij is vermist...? Hopelijk weldra meer nieuws, ik maak me wat ongerust. Zeker nu ik normaal gezien Black Sabbath ga zien 17 juni (Graspop).


avatar van vielip
Laat ze maar naar Europa komen! Te lang geleden en ik ben na al die Sabbath tournees wel weer toe aan Ozzy solo

avatar van gigage
Zakk is wel in vorm, ozzy ..not so much. Maar indeed, EU tourtje is wel gewenst. Laatste keer was op Fields of Rock voor mij. Das toch al weer 10 jaar terug.

avatar van Eddie
Hoe goed Zakk ook is, hoe goed de muziek ook is daar ligt het absoluut niet aan. Ozzy kan nog zo goed bij stem zijn, ik blijf het een zielige vertoning vinden. Hij heeft zichzelf zo verschrikkelijk verkl**t door jaren van drank- en drugsgebruik dat hij een karikatuur van zichzelf is geworden. Ik zie een oude, versleten man op het podium, die moeite heeft met elke beweging die hij maakt. Kijk hem dan staan met zijn schouder naar voren houd hij zich vast aan zijn microfoon standaard en staat hij een beetje op de muziek mee te deinen. Jammer, op plaat, als ik hem alleen maar hoor blijf ik een grote fan van de man, maar live is het een gesloten boek.

avatar van iggy
Voor mij hoeft dit ook niet meer. De man is al jaren en jaren een karakteratuur van zichzelf. Het is inderdaad ronduit een zielige vertoning geworden. Meschien dat er nog een leuke studio plaatje in het vat zit. Maar live hoef ik Ozzy dus echt niet meer te zien.

avatar van vielip
Jullie hebben beide ergens wel gelijk. Ook het optreden waar gigage aan refereert op Fields of rock was erbarmelijk vond ik. Toen al! Maar een maat van me is een jaar of twee terug naar Sabbath in de Ziggo geweest en was laaiend enthousiast. Vond dat zelfs het concert van het jaar! Beter nog dan Springsteen en daar is ie groot fan van. Dus dat zegt wel iets...En eerlijk gezegd vind ik het al zeer genietbaar als Ozzy goed bij stem is. Dat hij er krakkemikkig bij staat is eigenlijk nooit anders geweest.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:28 uur

geplaatst: vandaag om 09:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.