menu
zoeken in:
avatar van kobe bryant fan
Hmm, ik krijg er toch eerder het gevoel alsof ze met dat refrein een worp doen om in de charts terecht te komen.

avatar van niels94
Ik vind er zelf ook niet zoveel aan. Beetje flauw allemaal. Inderdaad, Slug doet het goed, maar de muziek en het refrein doen me niets.

avatar van Silky & Smooth
Doet me wat aan Grieves denken, met z'n 'rauw' gezongen refreintjes

avatar van -marco-
Deze track deden ze ook in de Melkweg, afgelopen optreden. Ben niet zo'n fan van Dem Atlas, maar op deze track past hij perfect op de beat. Ik digg deze track wel.

Doet idd denken aan de stijl van Grieves.

Btw: wat een energie heeft Dem Atlas, ging alle kanten op tijdens de show.


avatar van niels94
Wat een line-up!

Refreintje was niet zo nodig, maar vet nummer verder! Wat is Aesop Rock toch een fantastische rapper. Toffe beat.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)




avatar van MJ_DA_MAN
Het wordt tijd dat Slug zijn grenzen verlegt en iig met meer producers gaat werken dan alleen Ant. Hij is in principe nog steeds een van de betere rappers maar de al jarenlange softe muzikale begeleiding van Ant vanaf WLGYL... (al ben ik een van de weinigen die dat vindt m.b.t. dat album, The Family Sign vond ik dan wel weer een stap in de goede richting qua productie) doet hem geen goed.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Eens MJ. Dit is weer een prima nummer, maar wel inwisselbaar voor eender welk nummer dat ze de afgelopen 5 jaar hebben gemaakt.

avatar van niels94
Inmiddels hebben ze meer nummers gedropt, allen met dezelfde stijl illustratie (zou er iets op komst zijn?):

Trying to Fly
Fireflies

Fireflies vind ik denk ik de tofste van de twee, sterke bijdrage van Grieves ook ("Misery's a meal that's served better with a glass of beer" ).

Ik vind die nieuwe reeks tracks toch wel een iets andere sound hebben. Het klinkt allemaal wat... lichter, soms bijna zomers, en zeker toegankelijker, vooral met die refreintjes. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan vind.

avatar van niels94
Weer een nieuw nummer: Windows. Muzikaal gezien hetzelfde stijltje als de rest van de nieuwe tracks, het refrein lijkt op die van Thrift Shop. Ik vind deze track eigenlijk maar niks, vooral dankzij de hook.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Ernie schreef:
Met terugwerkende kracht begin ik deze Mi Vida Local steeds beter te vinden. Rustige plaat met sterke raps en mooi gezongen hooks. Een song als Anymore komt nu veel beter binnen dan bij de release. Ben nog eens de hele discografie aan het doorspitten want maandag staan deze mannen in de Paradiso en deze Belg komt daar graag voor naar Amsterdam

Wat een optreden was dat he! Zeker de beste Atmosphereshow die ik heb gezien (derde keer dat ik ze zag), ze deden zo'n beetje al mijn favoriete nummers, van Virgo tot Trying to Find a Balance!

avatar van Ernie
Voor mij was het mijn eerste Atmosphere-optreden panjoe

De afgelopen 2 jaar zijn ze uitgegroeid tot zowat mijn favoriete HipHopgroep of toch zeker top3.

Ik heb veel songs gehoord waarop ik hoopte. Shoulda know, Yesterday, GodLovesUgly, Sunshine, Always coming back home to you, Fuck u Lucy, Guns & Cigarettes, Puppets, Little man, say hey there, The best day...en toen moest God's Bathroomfloor en idd Trying to find a balance nog komen ?
Het nieuwe werk past er mooi tussen en met Jerome, Virgo en Graffiti hebben ze de betere nummers van die plaat gespeeld. Mijn maat die mee was en ik waren ook behoorlijk onder de indruk van DemAtlas. Zingen en rappen ging hem moeiteloos af en de songs klonken echt goed.
Die kan best een mooie carrière tegemoet gaan.

Achteraf nog de afterparty afgesloten, die DJ speelde ook een mooie set vol naadloos aan elkaar gemixte classics. Mijn 6de keer Amsterdam en eerste keer Paradiso was een heel mooie avond die gelukkig ook een katervrije dinsdagmidag heeft opgeleverd

avatar van panjoe
panjoe (moderator)


avatar van -marco-
2 kaartjes over voor komende vrijdag 12 mei Melkweg Amsterdam

PM

Gast
geplaatst: vandaag om 12:50 uur

geplaatst: vandaag om 12:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.