menu
zoeken in:
avatar van iggy
Ach ik heb het ook al meegemaakt. Zo kwamen wij eens te laat binnen bij Judas Priest met als voorprogramma Accept. In de Jaap Edenhal was dat (1981 meen ik). Ook toen al was het treinverkeer een drama in Nederland. We konden nog net zien dat het podium van Accept werd afgebroken. Op z'n zachts gezegd waren mijn pals en ik not amused !

buizen
Ongelooflijk dat ik niet meer wist dat - toch - Aerosmith hoofdact was. 1989. Die band moet dan ook wel een belabberd optreden hebben gegeven. En dat het in de Rijnhal en niet de Groenoordhallen was, al lijken de gebouwen op elkaar.
Gelukkig weet ik van heel veel concerten van jaren her nog vele details over de belevenissen. Zelfs nog hoe het 'voelde' toen de band op het podium kwam en ging spelen. Diepe indrukken vaak. Je maakte toen zo ontzettend veel mee voor het eerst in je leven.
Wij waren erbij, in de jaren '80.


Hopelijk komt hier t.z.t. een concertbezoekverslag van The Cult anno 2016.



avatar van Deranged
Fenomenale versie.

Vind ‘m beter dan het origineel zelfs.

Niet slecht in 2024.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:10 uur

geplaatst: vandaag om 02:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.