menu
zoeken in:
Relax
Bij Chris Brown - Chris Brown (2005):

Chris-Brown schreef:
jij kan helemaal niet zingen ik zou als ik jou was naar de spiegel kijken voor dat je iemand beoordeeld



Ik hoef ook niet te zingen en ookal kan ik het of niet..
Ik beoordeel hem ? nee ik beoordeel zijn stemgeluid, ga AUB niet zo simpel beargumenteren.

Chris-Brown
je moet iemand zijn stemgeluid beoordelen als je bij zijn genre ligt
maar ik denk dat je hardcore bent dus je kan geen rnb stem beoordelen
want mario heeft een prachtige stem,en ik kan het weten want ik luister er naar

avatar van Reijersen
Dit is de meest overtuigende redenatie die ik gehoord heb NOT!!!

Chris-Brown jongen ga mensen niet beoordelen, maar beoordeel het album. Als zij er iets van vinden, dan is dat gewoon zo. Als je dan gaat zeggen dat ze het zelf niet kunnen heeft dat totaal geen urgentie. Want daar gaat het niet om. Simpel.

Ik kan het alleen maar Relax eens zijn. Chris Brown kan niet zingen, evenmin als Mario dat kan. Dat lijkt mij vrij overtuigend. Daarvoor hoef je niet in het genre te zitten, want luisteren kan iedereen.
Als je goede zang wil horen verbreed je muzikale kennis dan eens naar de niet-commerciële R&P, maar ga eens op zoek naar echte R&B. En nog een tip: check de grondleggers, dan weet je pas wat zingen echt is.

Rainbow
Bij Chris Brown - Exclusive (2007):

Chris Brown, nee het is het net niet.

avatar van chris-brown-fan
oja Reijersen,,

Je zei dat je geen hekel hebt aan chris Brown.
maar als je geen hekel aan hem hebt waarom zeg je dan zulke gemene dingen over hem. Als je vind dat chris brown heel erg slecht zingt. Ga dan zelf in een studio staan , een album maken en die uitzenden. Volgens mij als je in die studio daar staat te zingen breekt het glas gewoon omdat je zo vals zingt. en als je toch vind dat je wel goed kan zingen neem het dan op en zet het op je profiel !!!! Kijken of Chris Brown dan zo slecht zingt vergeleken bij jou !!

avatar van j.b.b.l
Dat zijn echt slechte argumenten die je geeft,''Als jij hem slecht vind doe het dan zelf''argumenten zijn zo kinderachtig.Misschien kan Reijersen het niet(Ofwel?) maar er zijn veel en veel meer zangers die het wel 1000x beter kunnen dan die Chris Brown.Verder vind ik niets gemeen aan de argumenten van Reijersen,sterker nog,ik ben het met hem eens.Dus doe asjublief niet zo raar als iemand Chris Brown niet goed vind,hij dist je moeder niet ofzo,voel je nooit persoonlijk aangevallen.

avatar van MJ_DA_MAN
Eerst dacht ik dat 2Pac-groupies de ergste groupies mogelijk waren. Toen werd voor mij die titel verstoten door de groupies van Bone Thugs N Harmony. Helaas vergat ik dat 50 Cent en G-Unit-groupies nog malen erger waren, waardoor zij onbetwist op nummer één stonden. Maar we hebben een nieuwe titelhouder: Chris Brown-groupies domineren alle vormen van groupiesme!

avatar van freddze
Offtopic berichten verwijderd

Frostyx


Legend Hunt Cris Brown

avatar van Yestsida
Chris Brown heeft aangegeven dat zijn volgende album, X, waarschijnlijk zijn laatste zal zijn. Hij is het beu dat hij vooral bekend is door het Rihanna-incident, in plaats van voor zijn muziek en talent.

Bron.

X staat gepland voor 20 augustus 2013 via RCA Records.

Eerste single... Fine China:




Tweede single... Don't Think They Know (Ft. Aaliyah):




Derde single: Love More (Ft. Nicki Minaj)

Gast
geplaatst: vandaag om 02:13 uur

geplaatst: vandaag om 02:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.