menu
zoeken in:

avatar van Mr Grieves
Nieuwe singel is zojuist op Youtube geplaatst: Green Light.

Helaas een tamelijk vervelend nummer dat bij lange na niet het niveau van haar debuut haalt.

avatar van sj0n88
Ik vind Green Light juist het voorbeeld van de perfecte popsong. Als de top-40 gevuld zou zijn met zulke klasse nummers, dan zou ik ook weer eens de radio aan durven zetten. Opvallend dat haar nieuwe album (Melodrama) nog niet is toegevoegd op Musicmeter. De vorige plaat heeft toch aardig wat ratings gekregen. Ik waag me niet meer aan toevoegingen aangezien ik te veel met de regeltjes botste.

avatar van Gretz
sj0n88 schreef:
Opvallend dat haar nieuwe album (Melodrama) nog niet is toegevoegd op Musicmeter. De vorige plaat heeft toch aardig wat ratings gekregen. Ik waag me niet meer aan toevoegingen aangezien ik te veel met de regeltjes botste.

Toevoegen is pas mogelijk wanneer de volledige tracklist bekend is. Anders had ik dat intussen wel gedaan haha.

avatar van sj0n88
O haha. Ik was er blindelings vanuit gegaan dat de tracklist al bekend was gemaakt gezien de releasedatum 16 juni. Ik ga er maar vanuit dat jij het album toevoegt zodra deze wel bekend is, Gretz

avatar van Gretz
Komt goed. Hopen dat Melodrama enigszins in de buurt komt van het niveau van de beste debuutplaat van de afgelopen 10 jaar, dan ben ik content .

avatar van Lars Muziek.
Inmiddels is er ook al een nieuwe single uit gekomen 'Perfect Places' het afsluitende nummer van het nieuwe 'Melodrama' album.

avatar van Gretz
Staat hier al een tijdje op repeat. Haar beste single van de afgelopen 3 jaar.

avatar van Lontanovicolo
Op woensdag 4 oktober komt de Nieuw-Zeelandse singer-songwriter voor een exclusieve show naar 013 in Tilburg. De show in het Brabantse poppodium staat in het teken van haar nieuwe plaat ‘Melodrama’.

Kaarten voor het concert zijn vanaf vrijdag 16 juni 2017 om 10:00 uur verkrijgbaar. Tickets zijn onder andere te koop via de website van Ticketmaster.


avatar van Poles Apart
Gretz schreef:
21 juni de nieuwe single Solar Power! #hyped

Lorde Updates Website With “Solar Power” Teaser | Pitchfork

(afbeelding)

To be Kont-inued?

avatar van Arrie
Dat is wat je noemt een teaser.


avatar van Poles Apart
Met Phoebe Bridgers en Clairo die de backing vocals verzorgen.

Over de hoes:

Discussing the ‘Solar Power’ artwork, she added: “It’s a specific experience thinking about everyone in your life seeing your butt. I have no regrets. I love this cover and happy for this to be how people see my butt. I was sent a couple of memes. They were very funny, I liked them. I’m so out of touch with meme culture but I’m down. All the memes!”

avatar van dix
dix
Poles Apart schreef:
de backing vocals

Ze laten winden?

Gast
geplaatst: vandaag om 06:29 uur

geplaatst: vandaag om 06:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.