menu
zoeken in:
avatar van west
Gary Moore is overleden lees ik net. Ik heb toch flink genoten de afgelopen 30 jaar van deze uitstekende gitarist. R.I.P. Gary!

avatar van bikkel2
Jeetje , dat had ik nog helemaal niet meegekregen . Hartaanval naar het schijnt .

58 was ie . R.I.P Gary Moore .



avatar van Von Helsing
Binnenkort een nieuw live album van Gary te verwachten met drie nieuwe nummers. Laten dat nu net drie nieuwe hardrockers. Helaas heeft hij het nieuwe album niet kunnen opnemen:






avatar van gigage
Ik heb hier nog een heuse Disky verzamel ceedeetje liggen met enkele live opnames (oa wild frontier) en ik vroeg me af of er nog concertopnames zijn van rond 1987 ofzo. Laat ik het zo zeggen: wordt de gap tussen 84 en 90 nog ergens gedicht mbt live opnames?

avatar van B.Robertson
Dat heeft Immortal wel uitgebracht; Gary Moore live in '87. Een oude video die dat label gewoon op CD gezet heeft: Live in Stockholm 1987 (25 april).

avatar van gigage
OK, bedankt Mr. Robertson, ga ik achteraan.


avatar van gigage
Gary Moore Tribute Album Due In October
John Sykes is van de partij die zag ik niet aankomen. De zangers die op elk tribute album van wie dan ook meedoen (zelfs hun eigen ) Glen Hughes en Joe Lynn Turner wel

Gast
geplaatst: vandaag om 06:10 uur

geplaatst: vandaag om 06:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.