menu
zoeken in:
avatar van Poles Apart
Al jaren als (populaire) bootleg rondzwervend, nu wordt het optreden uit 1975 (met Roger McGuinn) dan ook officieel uitgebracht, met een tweede CD gevuld met demo's (waarvan de meeste ook al een tijdje op bootleg te vinden zijn, zoals de C.R.Y.-songs met Pat Robinson en John York):

Live at Ebbet's Field, Denver

Zeer interessante uitgave!

avatar van Ducoz
YouTube - Gene Clark - Los Angeles

Wat is er ooit met dit nummer gebeurt?

avatar van Poles Apart
Ducoz schreef:
YouTube - Gene Clark - Los AngelesWat is er ooit met dit nummer gebeurt?

Het is te vinden op de (voortreffelijke!) 2CD "Flying High", ik meen dat het in 1968 opgenomen is.

avatar van Ducoz
Ik heb hem ook wel op Where The Action Is (Los Angeles Nuggets). Mooi nummer, maar er zullen vast meer van dat soort nummers moeten rond zwerven..

avatar van Ducoz
Als je even de tijd hebt..:



avatar van Mjuman
Bij de comments lees ik ook een opmerking dat dit echt een item moet zijn voor de volbloed fanboys, de 'archivisti', mede gezien 'ruwe' karakter van eea.

Na een drietal eerdere releases op Omnivore, Sierra en verder op 1 cd (geen idee van herkomst): demo's, outakes und unreleased songs - van goede kwaliteit zou je denken dat er inmiddels aardig wat is gereleast.

avatar van Poles Apart
Eindelijk! De track "Past My Door" lekte een aantal jaren geleden al, kan persoonlijk niet genoeg van 's man's werk krijgen, in ruwe demo vorm of niet. Een jaar of 10 geleden via de Clark/Byrds community de 7-CD bootleg box verworven, die bevat ook veel moois (maar uiteraard niets van deze nieuwe uitgave). Er is veel Clark materiaal out there. Mooie hoes ook!

avatar van Poles Apart


Erg geslaagd dit, Gene's zoon Kai met o.a. Carla Olson, Lee Sklar en Byron Berline.

avatar van Poles Apart
Nieuw carrière-overzicht op 3CD's/LP's in aantocht (begin december), de 3LP versie is gelimiteerd (3000 stuks).

Gene Clark Collected (3CD)

https://www.normanrecords.com/artwork/medium/165/189915-gene-clark-collected.jpg

Staan ook een aantal rariteiten op.

Even wat mogelijk geïnteresseerden taggen: nlkink, heartofsoul, Savant, Droombolus, Joshua68, shinybeast, J.J. Wever, Willem B, fabrice

avatar van Savant
Mooie collectie! Dank je voor de tag, Poles Apart. Ik aarzel nog, want ik heb het allemaal wel in huis, op wat obscure dingen op die derde plaat na. Wellicht toch onder de boom laten leggen .

avatar van nlkink
Ook vanaf hier dank voor de tag Poles Apart. Deze compilatie doet mij een beetje denken aan een soort uitgebreide Flying High, en die verzamelaar was al uitgebreid. Schijfje drie bevat voor mij misschien een paar interessante dingen. Schijfje twee bevat Gene's bijdragen voor McGuinn, Clark & Hillman en die albums heb ik nooit aangeschaft omdat ik dat, kort door de bocht, slappe hap vond. Dus misschien op deze manier toch een paar aardige Gene Clark nummers erbij.

avatar van fabrice
Bedankt voor de tip Poles Apart, ik heb de 3LP versie besteld!

avatar van fabrice
Ik heb de 3LP-versie gisteren ontvangen, ik ben er erg blij mee - ziet er prachtig uit!
Bedankt voor de tip Poles Apart ..

Ter info :

De tracklist heeft een andere volgorde in vergelijking met de CD-versie (geplaatst op MM) én … op de LP-versie ontbreken 18 tracks (I Knew I'd Want You, If You're Gone, Don't Be Cruel, Polly, Because Of You, Some Misunderstanding, Kansas City Southern, Hear The Wind, Give My Love To Marie, Surrender To Me, Won’t Let You Down, Painted Fire, I’m Your Toy (Hot Burrito #1), So You Say Your Lost Your Baby (Acoustic Demo), Because Of You (Alternative Mix), Here Tonight , Your Fire Burning (Demo) en Her Without You) !



Poles Apart, nlkink, heartofsoul, Savant, Droombolus, Joshua68, shinybeast, J.J. Wever, Willem B

Gast
geplaatst: vandaag om 13:45 uur

geplaatst: vandaag om 13:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.