menu
zoeken in:
Bij Hans de Booij - Emocratie (2007):

Nog niet alle cd's van Hans staan op de site. 'Een gat in de markt', 'Onvervangbaar' en 'Ontsnapt aan een kokosnoot.' ontbreken nog. Het hierboven genoemde album '2012' is trouwens de moeite van het downloaden waard, daar is o.a. het prachtige nummer 'God' (i.s.m. Sef) op te vinden. De clip hiervan vind je op you-tube, de moeite waard, prachtig lied, mooie clip.


Sorry hoor, ik ben nog een beetje aan het uitzoeken hoe het allemaal werkt. Als ik in de zoekbalk Hans de Booij in tik dan krijg ik een overzicht met daarop 10 albums. Hans heeft er 14 gemaakt en de 3 die ik noemde mistte ik dus. Die zouden toch ook in het rijtje vermeld moeten worden als deze site compleet wil zijn. Maar misschien begrijp ik het niet, dan mag je het me uitleggen. In ieder geval ben ik blij te lezen dat er hier mensen zijn die deze muziek wel kunnen waarderen want daar gaat het toch om.

avatar van vigil
Als je iets in de zoekbalk iets opzoekt krijg inderdaad een x aantal opties. Dat zijn de populairste opties qua reacties en stemmen. Maar als je gewoon op Hans de Booij klikt (hieboven voor de albumtitel) krijg je het hele overzicht op een pagina.

En dan nog mooi gerangschikt op jaar van uitgave ook, super, bedankt voor de tip! Ik hoop dat er in 2014 weer een nieuw album aan toegevoegd kan worden. Hans is een doorzetter dat is de afgelopen 30 jaar wel gebleken dus ik heb er alle vertrouwen in dat er weer wat moois gaat komen.

avatar van B.Robertson
Hans heeft eind vorig jaar in Drachten verklaard 'dat hij niet meer meedoet aan de race', dat je de wel als CD uitgebrachte albums 'Emocratie' en 'Ontsnapt aan een Kokosnoot' gratis kan downloaden, evenals '2012' (dat dus niet als CD verschijnt). Hij is vorig jaar voor slechts een paar optredens in Nederland geweest, in België zullen het er wel wat meer zijn geweest.

Download 2012 en wacht op de volgende............. '2012' is een goed album en het is gratis. De muziek delen is voor Hans belangrijker dan er winst op maken denk ik. Een paar van de liedjes zijn op youtube te vinden', zeer de moeite van het beluisteren en bekijken waard is het nummer 'God'. (met Sef).

avatar van B.Robertson
Ik ga geen account aanmaken op die 'vage' downloadsite van hem. Zo'n 'depressief pareltje' als zijn debuut verwacht ik sowieso niet meer van hem. Hans woont op het Thaise eiland Koh Phangan, hij is inmiddels getrouwd met de twintig jaar jongere Chayanee Thiantip. Hij heeft het volgende verklaard: “Ik ben gelukkig geworden. Het is me eindelijk een keer gelukt.” In Drachten vertelde hij dat hij iets met zijde deed, maar dat ook daarin de zaken niet meer zo goed gingen. Als ik 'God' zo hoor, spreekt die Sef mij helemaal niet aan. Daarna krijg je op YouTube "Doorgaan', dat voegt niets toe aan de originele versie(s) van Ramses Shaffy.
Op Available in the shops in november 2013. - hansdebooij.com kan je hem een berichtje sturen.

Ach laten we deze discussie maar stoppen want ik ben het niet met je eens. Ik ben fan en dat blijft zo en ik ben blij dat Hans nu weer in België is. Ik vind Sef ook niet geweldig maar de samenwerking tussen deze 2 wel leuk. We gaan echt nog meer horen want Hans kan (gelukkig) het maken en zingen van mooie liedjes niet laten.

Zoals je misschien al gehoord hebt is Hans weer in België. Er is een nieuw boek uit (Ja, deze man heeft meerdere talenten!) en er komt ook een nieuwe cd volgend jaar en er komen ook weer optredens.

avatar van B.Robertson
Ik hoor het nu van jou. Ter promotie van zijn (vijfde?) boek in België. Ik kan alleen een kort berichtje van hem vinden op facebook.

Je hebt gelijk, het is het vijfde boek. en te bestellen bijv via 'de Leeswinkel'. Op fb vind je ook een link naar het filmpje waarin Hans vertelt dat er een nieuwe cd komt en hoor je een klein stukje van 'Hallejoehjah'. Dat belooft mooie Hans de Booij liedjes voor 2014.

avatar van B.Robertson
Zijn nieuwe boek mag m.i. wel op BoekMeter toegevoegd worden; bij deze gebeurt. Dit is m.i. filosofie in romanvorm. Als hij zijn nieuwe CD in fysieke vorm uitbrengt koop ik 'em.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:53 uur

geplaatst: vandaag om 22:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.