menu
zoeken in:
avatar van Arrie
geplaatst:
ZAP! schreef:
Ik wil dan nog wel een lans breken voor Ellefson. 19 is volwassen (in Nederland dan toch) en dan mag je lekker sexy kletsen met een ouwe lul van 80 of zelfs 90 of 100 als je dat wilt. Zo is de wet en die hebben we niet voor niets zo met z'n allen vastgelegd. Wil je 't anders hebben, dan begin je een politieke partij. En - uiteraard - is men al her en der bezig om de volwassen leeftijd naar 21 te krijgen... de WHO heeft het over 20. Ook goed, maar spreek een keer wat wat af en hou je daar dan aan, in Nl. (en de meerderheid van alle landen) is het vooralsnog 18 (de realiteit is natuurlijk dat de een wat eerder volwassen is dan de ander, maar zie dat maar es in wetgeving te vangen).

Sterker nog, bij dergelijke kwesties gaat het om de 'age of consent' en die is zelfs 16 in Nederland. Age of consent verschilt per land en in Amerika zelfs per staat, maar er zijn veel landen waar het op 16 ligt. Ik vind dat zelf wel echt laag. Hoe dan ook ben ik het met je eens, als we massaal hierover vallen, steek dan ook moeite in het veranderen van de wet. Het ziet er wat dubieus uit, maar dan nog, als zij gewoon heeft toegestemd in het hebben van dergelijke seksuele gesprekken, dan heeft die man niks fout heeft gedaan. Ga hem dan ook niet publiek vervolgen maar richt je op de wetten waar je het niet mee eens bent.

avatar van ZAP!
geplaatst:
deric raven schreef:
Steve DiGiorgio?
Moest ik ook aan denken, maar hij speelt geloof ik al in meerdere bands...

Arrie - en bovendien is het weer zo'n trial by media geval, mede daarom ga ik me nu voornemen niets meer te vinden van zulk nieuws.

avatar van gigage
geplaatst:
Als band zit je niet te wachten op zulks medianieuws en gaan ze liever de confrontatie met de pers uit de weg eenmaal op tournee. Je wordt nogal de verdediging in gedwongen waarom je het OK vindt dat je getrouwde 56 jarige prediker collega het aanlegt met fans jonger dan je dochter so to speak. Ik weet wel, wat niet weet wat niet deert hypocrisie, maar dat schip is gevaren. Ik hoef het van mijn collega's ook niet te weten eigenlijk haha
Maar goed, deze uitleg is voor mijn rekening en nergens specifiek op gebaseerd.

avatar van gigage
geplaatst:
Alleraardigste opname samengesteld met meerdere camera standpunten netjes van geluid voorzien van één opname. David Ellefson schittert nog even op Dawn Patrol.
Live at the Zenith in Paris 2020
60 minuten, als voorprogramma van 5fdp.

avatar van gigage
geplaatst:
Ellefson had nog een allleraardigst cover album uitgebracht in 2020 No Cover - Album by Ellefson | Spotify met een variëteit aan Metal A- league gastmuzikanten. Hopelijk verlegd dat de aandacht weer naar zijn bass skills.

Ondertussen zijn de baspartijen op de nog te werpen Megadeth teerling reeds opnieuw ingespeeld door Steve DiGiorgio (niet officieel bevestigd) die we vorig jaar nog tegen kwamen op het uitstekende Titans of Creation van Testament

avatar van gigage
geplaatst:
steve di giorgio - overactive imagination Ik hoop maar dat hij het niveau van Megadeth aankan

avatar van Stijn_Slayer
geplaatst:
Ik struikel met plectrum op 0.10 gitaarsnaren al meer dan me lief is op de riffs uit dat nummer. Ik zou het niet graag met mijn vingers op een vijfsnarige fretloze bas spelen.

Beste bassist uit Death en een van de beste metalbassisten in 't algemeen.

avatar van gigage
geplaatst:
"The Sick, The Dying & The Dead "gaat het nieuwe album genoemd worden Maar zolang Kiko Loureiro zijn YT kanaal maar blijft vullen vanaf Helsinki lijkt het er op dat de release hem nog niet echt bezig houdt, zo lijkt het.

avatar van gigage
Over een dag of 10 begint de noord Amerika tour ( met Lamb of God en Trivium) en Dave kan niet wachten om dan al wat nieuwe songs voor het hongerige publiek te gaan spelen. Het album is nu dan ook eindelijk klaar voor de eindmix.
Kiko Loreiro is in ieder geval in de VS druk aan het oefenen volgens zijn YT kanaal voor de aanstaande concerten. Dan is de onthulling van de nieuwe bassist dus ook aanstaande.
Dirk Verbeuren zit in ieder geval nog stevig op het drumkrukje mocht iemand dat zich afvragen.

avatar van gigage
James LoMenzo gaat in ieder geval mee op de tour. In begin 2010 werd hij plotsklaps nog de laan uitgestuurd ten faveure van Ellefson. Of hij ook op het nieuwe album speelt? Maybe not.

Vorige week bracht zijn huidige " band" Firstborne nog een single uit The Bidding waar Chris Adler op het te strak gespannen drumvelletje slaat. En dat is nog de drummer op het totnutoe laatste wapenfeit van Megadeth een eeuwigheid geleden.

avatar van vielip
Ah Lomenzo weer terug in de band. Goeie bassist! Geweldige uitstraling ook vind ik. Ach ja, die moet de schoorsteen ook rokende houden moet je maar denken. Geef zowel hem als Mustaine groot gelijk om weer samen op pad te gaan.

avatar van gigage
In maart werd er verbaal nog flink uitgepakt door Dave met de nieuwe gitaarlijn bij Gibson ( voelt als thuiskomen). Maar de president van Gibson heeft niet stil gezeten en nu ook ESP gitarist Kirk Hammet binnen gehengeld die uiteraard zijn eigen signature lijn zal krijgen. De eigenaar van de ikonische Greeny Moore 1959 Les Paul is natuurlijk verrukt met de interesse van de fabrikant en het voelt ook voor hem als thuiskomen.
Aan Dave is zeker niks gevraagd

avatar van gigage
Conquer or Die & Dystopia by Megadeth Live @ 2021 Metal Tour of the Year Albuquerque NM -
Wat een gekkigheid weer, 2 Vics die een niet zo'n imposante act opvoeren bij de instrumentale eerste track. Afijn, 7 concerten geweest maar helaas nog geen nieuwe track op de setlist.

Voor degene die de geschiedenis ( de eerste 10 jaar) van Megadeth nog niet kennen geeft Dave Mustaine zijn interpretatie weer in een nieuwe monoloog Icons: Dave Mustaine of Megadeth - 66 min, met oud live beeldmateriaal.
Voor wie het verhaal al wel kent weinig nieuws onder de zon behalve dat Ellefson eigenlijk nooit bestaan heeft


avatar van gigage
Ze hebben de silly Vic's laten oefenenen ook nog. Choreography by Dave Mustaine ( who else?)
Symphony, Hangar 18, Conquer - Rehearsals - YouTube
@ 15 min ongeveer

avatar van gigage
De metal tour of the year zit er al weer op. De venues waren best groot eigenlijk en goed gevuld, Het een en ander is goed te volgen op Kiki Loureiro's YouTube kanaal.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:45 uur

geplaatst: vandaag om 15:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.