Simple Plan - Simple Plan (2008)

Canada
Label: Atlantic

1. When I'm Gone (3:47)
  2. Take My Hand (3:51)
  3. The End (3:22)
  4. Your Love Is a Lie (3:41)
  5. Save You (3:45)
  6. Generation (3:02)
  7. Time to Say Goodbye (2:56)
  8. I Can't Wait Forever (4:54)
  9. Holding On (5:03)
  10. No Love (3:14)
  11. What If (5:44)
  12. Shut Up! [Live from Montreal] * (3:06)
  13. Running Out of Time * (3:16)
  14. When I'm Gone [Acoustic] * (3:28)
avatar van SoNick
De singles klinken wel goed vind ik, mede daarom aangeschaft nadat ik Simple Plan na hun vorige album eigenlijk een beetje liet liggen. Album is oké, maar pakt me niet zo erg. Het eerste album vond ik wel tof toen ik zelf in de pubertijd zat, maar luister het nu ook niet meer...

avatar van DarkDuuvel
Heeeeeel fijn album! 4,5 zeker waard.

avatar van midnight boom
De melodie van Het nummer your love is al lie, lijkt eigelijk akelig op boulevard of broken dreams van Green day.
om niet te zeggen ze hebben het gejat

avatar van tbouwh
Fijn rock/punkalbum van Simple Plan. Na een matige start is het nu raak met een album vol aanstekelijke nummers. When I´m Gone, Save You, Generation, No Love, Holding On, The End.. stuk voor stuk meerdere malen gedraaid en ze vervelen nog niet. De zanger heeft een aangename stem. Niets mis mee, 4*

avatar van Supersid
Fijne, vlot behapbare rock/poppunkplaat. Ondanks de toegankelijkheid toch genoeg sterke songs om niet te storen. Af en toe heb ik zo'n dag dat dit me meer plezier doet dan de meer "hoogstaande" varianten (aanhalingstekens niet zonder reden), en vandaag is zeker zo'n dag. One Euro well spent