menu

Keith Jarrett - The Survivors' Suite (1977)

mijn stem
4,15 (106)
106 stemmen

Verenigde Staten
Jazz
Label: ECM

  1. Beginning (27:21)
  2. Conclusion (21:18)
totale tijdsduur: 48:39
zoeken in:
Misterfool
Indrukwekkend album. Inderdaad heel dynamische en, mijns inziens, ook erg filmische muziek. Ik kende het album wel wat langer, maar het was wat weggezakt. Echt een aanrader voor iedereen die wat meer heeft met onstuimige jazzmuziek.

avatar van DeWP
4,0
Gaaf, om zo te kunnen improviseren/musiceren. Hoog niveau!

avatar van EttaJamesBrown
4,0
'Buiten de lijntjes tekenen' voor gevorderden. Tja, die gevorderde ben ik zeker niet al laat ik mijn potloodjes niet afpakken. Mijn Sinterklaastekening mag er ook zeker zijn. Morgen met Wasco!

Soledad
Eh... ?

avatar van EttaJamesBrown
4,0
Associatief improviseren vanuit het kinderlijke. Dat gevoel kwam in mij op. Verwondering is goed.

Soledad
In tegenstelling tot veel users ben ik niet zo'n Jarrett fan. Deze plaat blijft daarop één van de enorme uitzonderingen. Tijdloze plaat met zijn Amerikaanse kwartet. Jammer dat hij niet veel meer in deze lijn heeft gemaakt. Hij steekt er voor mij altijd wel met kop en schouders boven uit. Toch maar eens op vinyl aangeschaft.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:18 uur

geplaatst: vandaag om 23:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.