Harribo schreef:
Ik vind het laatste nummer ook heel mooi.
Heb hem nu meer geluisterd en vind het hele album wel mooi nu.
Behalve....Look Away Lucifer.....snap er geen hout van dat ie zoveel stemmen krijgt in de stats.
Ik vind de zin "Look Away Look Away Look Away Lucifer" in het nummer enorm zeurderig en gezapig....werkt op mijn zenuwen. Ook omdat ze dat dan tig keer gaan herhalen...erg jammer...
Ik vind Look Away Lucifer wel een goed nummer, maar voor mij is het ook geen uitschieter. Het zingt lekker mee, maar op den duur verliest ie wel iets aan kracht. Nee, dan vind ik bijvoorbeeld Whatever Happened To You, Honey Bee, New Woman/New Man en What's On Your Mind veel mooier.
Pareltje na lang luisteren wordt The Hour of the Wolf.
Volledig eens. DE voltreffer van het album! Schitterend nummer. Mijn andere gele ster is naar What's On Your Mind gegaan. Hoe mooi kan eenvoud zijn.
Het hele album staat overigens als een huis. Ben het met Bertus eens dat Indstrial Silence nog beter is, maar dat is geen schande natuurlijk! Ik twijfel of ik Nightly Disease aan dit album vind tippen. Ach, maakt ook niet uit. Beide albums krijgen acht halve sterren. En dat geldt ook voor The Deep End.