Tiësto - Just Be (2004)

Dance
Label: Magik Muzik

1. Forever Today (11:59)
  2. Love Comes Again (8:09)

3. Traffic (5:30)
  4. Sweet Misery (7:29)

met Joanne Lloyd

5. Nyana (6:44)
  6. UR (6:00)

met Matt Hales

7. Walking on Clouds (7:27)

met Kirsty Hawkshaw

8. A Tear in the Open (9:23)
  9. Just Be (8:45)

met Kirsty Hawkshaw

10. Adagio for Strings (7:23)
  11. Traffic [Radio Edit] * (2:55)
  12. Traffic [Original Mix] * (6:59)
  13. Traffic [Max Walder Remix] * (7:35)
  14. Traffic [DJ Montana 12" Edit] * (7:41)
  15. Love Comes Again [Radio Edit] * (3:16)

met BT

16. Love Comes Again [Mark Norman Remix] * (7:23)

met BT

17. Lethal Industry [DJ Richard & Johnny Bass Remix] * (6:39)
Een lekkere gozer om trots op te zijn
Mooie relaxte tracks met dito vocalen (behalve zijn samenwerking met BT). Momenteel helemaal crazy van 'Walking on Clouds' en 'Just Be'. Voor nu 3.5

avatar van brooklyn
1,0
Een grote tegenvaller. Adagio for strings hebben we nou wel gehoord. Traffic heeft niks meer met trance te maken en ook de rest is ver onder de maat.

avatar van John Doe
Inderdaad, te primitieve en daarmee makkelijk begrijpbare muziek met weinig diepgang. In My Memory is echt een stuk beter soloalbum.

Er moet trouwens DJ Tiesto staan, of hij heeft buiten mijn weten z'n naam verandert, want als je nu klikt op 'Tiesto' zie je z'n andere cd's. Ik corrigeer.

Nou DJ klinkt nogal achterhaald vind je ook nie? Maar goed.

Adagio for Strings..als in Barbers Adagio for Strings die een paar jaar geleden nog hoog in de lijsten stond maar dan gemixt door William Orbit?Origineel hoor

avatar van John Doe
Dat was nog eens een mix.

Wat_Jij_Wil
brooklyn schreef:

Traffic heeft niks meer met trance te maken

Dat blijkt wel weer. Op Qlimax werd deze opeens ten gehore gebracht door Kai Tracid. Ik leek de enige te zijn die perplex stond; opeens werd het spitsuur op de dansvloer. Ik keek met schuddend hoofd toe. Gelukkig werd deze gigantische misstap goed gemaakt door een 'eigen' productie: Kai Tracid - Trance and Acid (Derb Remix).

Wat_Jij_Wil schreef:
Kai Tracid - Trance and Acid.
Redelijk tof nummer.

avatar van bonothecat
Forever today komt nu uit mijn speakers....te snel voor een oordeel. Kijken of mijn vooroordelen stand houden

avatar van bonothecat
zet hem snel weer af ......2,5

walking on clouds is een erg prettig nummer
toch komt dit album bij lange na niet in de buurt van albums als 'in search of sunrise'. dit is natuurlijk een mix-album, maar ik ben dan ook van mening dat Tiesto daar lekker bij moet blijven. niet te veel nummers zelf maken, maar vooral zijn mix-kwaliteiten en platenkeuze ten gehore brengen.

avatar van John Doe
Heb je ''In My Memory'' wel gehoord dan Beejeej ?

avatar van Marki_san

Stop hier mee.

avatar van Koston
Tiesto zuigt

vermoeiend :/

Dit album is inderdaad niet geweldig. Toch vind ik Tiësto niet slecht. Hij kan toch geweldig remixen, vooral nummers van andere artiesten weet hij vaak zeer goed om te zetten. Zoals voor o.a. Delerium, Conjure One, Madonna, Radio Head, Dave Mathews Band, Sarah McLachlan, Jan Johnston etc.
En zijn vorige album (In My Memory) vind ik nog steeds erg goed.

Eh tiens, hij verjaart op dezelfde dag als ik

avatar van musicfriek
Heb deze cd ook in vlaag van verstandsverbijstering gekocht.... God, wat een spijt heb ik ervan zeg... Draai het echt nooit meer, vreselijk langdradige nummers, alleen walk in the clouds kan ik nog enigzins waarderen, maar in zijn geheel duren de nummers allemaal veel te lang. 1.5*

neo
Op zich kan Tiësto wel waarderen is het niet andersom door zijn verkrachting van Barber's Adagio for Strings!

DJ Tiësto vind ik cool! Tenminste, veel nummers zijn echt supergaaf.
Alleen ik heb geen cd's, en die hoef ik ook niet. Kheb wel mp3'tjes en als ik 'm een keer ergens hoor vind ik het wel prima.

Zo, nuttige post.

Edit nuttigheid:
Er staan iig 4 hits op. Moet toch haast wel een goede cd zijn! Of juist niet.

Nubis schreef:

Kheb wel mp3'tjes en als ik 'm een keer ergens hoor vind ik het wel prima.

Moeilijk te vinden zeker....

Sarcastisch?

Natuurlijk

Waar sloeg die opmerking op dan

Deze cd kado gegeven aan mijn Amerikaanse zwager.
Ik heb geen idee of ie het wat vond, want de cd werd al snel ingepikt om te draaien in de lease-auto (op dat moment bij gebrek aan beter, want de cd's die hij in zijn collectie had nodigden nu ook niet bepaald uit om mee te nemen in de auto ).

avatar van VanDeGriend
Lease auto ? Je moet voor de grap eens proberen deze cd te draaien terwijl je in een cabrio langs de zonovergoten Zuidfranse kust rijdt Lekker hoor.

Electro_
Uit betrouwbare bron hoorde ik dat Tiësto zijn nummers helemaal niet zelf produceerd. Klopt dat?

VanDeGriend schreef:
Lease auto ?

Ehm: huur-auto

avatar van T.O.
Electro_ schreef:

Meestal in samenwerking met anderen.