Lady Gaga - The Fame (2008)

Pop / Dance
Label: Kon Live

1. Just Dance (4:01)

met Colby O'Donis

2. LoveGame (3:33)
  3. Paparazzi (3:28)
  4. Beautiful, Dirty, Rich (2:53)
  5. Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) (2:56)
  6. Poker Face (3:58)
  7. The Fame (3:42)
  8. Money Honey (3:07)
  9. Starstruck * (3:39)

met Space Cowboy en Flo Rida

10. Boys Boys Boys (3:21)
  11. Paper Gangsta * (4:25)
  12. Brown Eyes (4:05)
  13. I Like It Rough * (3:24)
  14. Summerboy (4:15)
  15. Disco Heaven * (3:41)
  16. Poker Face [Live @ the Cherrytree House & the Piano & Voice Version] * (3:38)
  17. Just Dance [Live @ the Cherrytree House & the Stripped Down Version] * (2:06)
  18. Eh, Eh [Nothing Else I Can Say) (The Electric Piano & Human Beat Box Version] * (3:03)
  19. Again Again * (3:05)
  20. Retro Dance Freak * (3:23)
avatar van midnight boom
Raar ik zag deze gister in de winkel liggen (6 sep)!

avatar van Nickstbo
Inderdaad al te koop.
Geweldige cd, maar de vrouw is ook een geweldige popdiva.
Heerlijk!

Kende ze helemaal niet maar zag het hoesje liggen en heb de cd maar blindelings gekocht. Geen spijt van.

Enkel "Again Again" is een nummer dat er niet echt thuis hoort.
Ook gek genoeg hou ik niet echt van "Just Dance".
Wel leuk nummertje gewoon maar niet tot de toppers.

Lady Gaga krijgt er 4,5

M'n 2 favorieten : Love Game (heerlijke tekst toch) ; I Like It Rough (geweldig nummer!!) en de rest natuurlijk ook

avatar van coldwarkids
midnight boom schreef:
Raar ik zag deze gister in de winkel liggen (6 sep)!

voor maar €9,99

avatar van Opschuiven
Freekje schreef:
Just Dance heerlijk nummer en, als ik het goed heb, is Gaspard Augé (Justice) in de video te zien dus misschien heeft hij ook wel wat gedaan voor dat nummer

nee dat is producer RedOne, ze lijken inderdaad wel wat op elkaar

haha ok, het leek me ook al sterk dat het Gaspard was

Ik wist eigenlijk niet echt wat ik van dit album moest verwachten. toch maar even geluisterd en ik vond er niet veel aan, nummer 1, 12 en 13 zijn wel ok

avatar van phoebetje89
Te gekke CD

avatar van Urbanoetang
Just Dance is mijn guilty plessure van dit moment. Leuke popsingle toch.

SSS
coldwarkids schreef:
voor maar €9,99

sony cd'r 10x 80 minuten slechts €5,99

avatar van coldwarkids
SSS schreef:

sony cd'r 10x 80 minuten slechts €5,99

Jij bent dus duidelijk een dief jij koopt dus niks

avatar van MusicFreak
Just Dance vind ik wel een lekker nummer, de rest ken ik nog niet..

avatar van Irish
Just Dance - Wat een nummer zeg!
Die is alleen al 5 sterren waard.

DesireableMusic
Just Dance Is Gewoon Te Gek en Poker Face Ook

Dit Is Dan Wel Haar 1ste Album Ze Is Wel Goed

Net even gegoogled op afbeeldingen. Wat een #$&!@

0,5
ik vind het helemaal niks k heb de nummers eerst op youtube geluisterd en ik heb ze allemaal geluisterd maar just dance is me favo en de rest vind ik echt bagger terwijl ik een tiener ben & ik vind ook dat ze neit egt een mooie stem heeft om eerlijk te zijn.

Leuk album!

Electro-Pop-Rock achtig, maar het is toch wel heerlijk luisterbaar!

Beste nummers;

- The Fame
- Poker Face
- Lovegame
- Money Honey

avatar van Anne Maaike
Ik heb het album beluisterd en het viel me wat tegen. Ze heeft een goede stem naar mijn mening. Just Dance is het enige nummer dat ik nog wel leuk vind.

Fan-tas-tisch!!!

Nee niet het album. Het is fantastisch dat soms al mijn vooroordelen waar kunnen zijn:)

Dit is geen muziek. Dit is behang, leuk voor even, maar dan wil je weer een andere kleur.

De vraag is: is behang kunst? Nee.
De tweede vraag is: is muziek kunst? ja.

Derde vraag: is dit dus muziek? Nee.

Het bewijs:
Mensen die hier hoog op stemmen hebben een top 10 waar enkel
"muziek" van de jaren 2007 / 2008 staat. (Behang wat pas aan de muur hangt is nog mooi.)

Dit kan per definitie niet in je top 10 staan, muziek moet voor een hoge notering eeuwigheidswaarde hebben. En dit kan je na een krap jaar nog niet weten, wel?

Trek je verder niet teveel aan wat ik zeg,
geniet er gewoon van.....voor even.

chrismusic
Fan-tas-tisch!!!

Misschien moet jij eens de defenitie van muziek eens opzoeken en als je geluk hebt werken die hersencellen van je op een correcte manier.
Het enigste doel met je stukje tekst is mensen op hun tenen trappen niks meer niks minder. Mensen zouden wat meer hebben aan een mening die onderbouwd is en dan is al die onzin die je uitkraamt niet nodig en spreken de woorden voor zich.
Voor de goede orde deze album zal bij mij nooit in de top 10 komen of een hoog cijfer behalen maar om mensen te beschuldigen van wansmaak, als zij dit album hoog hebben staan, getuigd niet echt van een hoog niveau.
dus mijn tip aan jou: laat voortaan je bekrompen mening lekker voor je daar zou je veel mensen een plezier mee doen.

en om jou woorden maar te gebruiken: trek je vooral niets aan wat ik gezegd heb.

Beschuldigen van wansmaak doe ik niet. Zeg alleen dat muziek in gradaties komt. Net als bijvoorbeeld een boek en een film.

Muziek heeft ook verschillende doeleinden.

En ik speculeer dat muzieksmaak en intelligentie wellicht gekoppeld is tot op een zekere hoogte.

Echter zullen dat soort uitspraken misschien als provocerend kunnen worden opgevat.

En dan voor de duidelijkheid, ik doe dit soort uitspraken omdat ik mijn muziekhobby erg serieus neem. Self preservation.

avatar van Urbanoetang
ErnstD, jij bent het toppunt.

Types als jij moeten eens op houden zich zoveel beter te voelen en iedereen de les te willen lezen. Die zogenaamde les van je raakt kant noch wal (zie bericht chrismusic) en lees je honderden keren terug op deze site. Totaal geen toegevoegde waarde. Discussieer eens echt over het album en durf het een kans te geven voor het de grond in te boren.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben het op veel vlakken met je eens, maar het enige doel van je bericht is jezelf verheven boven de gemiddelde gebruiker/muziekluisteraar en die op zijn tenen te trappen. En dan ook nog die zelfverzonnen Engelse term op het eind . Bah.

avatar van Opschuiven
ik luister liever dit dan Radiohead en Pink Floyd. Eigenlijk luister ik alles liever dan dat...

avatar van Urbanoetang
Ben je je behang al zat?

avatar van musicman13
top album!

zeker een van de pop albums die de geschiedenis in gaat!

een 5.

Stemgemiddelde alleen al.

DesireableMusic
wat zeuren jullie toch als je zo nodig moet zeggen wat wel wilt luisteren doe dat dan bij die artiest en niet hier LADY GAGA is goed en ze kan goed zingen die zeur niet zo en jullie zijn toch geen kleuters of wel gedraag je naar je leeftijd

avatar van Nickstbo
Urbanoetang schreef:
Stemgemiddelde alleen al.

Jep, maar het het is echt een degelijk goed opgebouwd album met zelfgeschreven deuntjes, dus niet een legertje schrijvers zoals bv Pussycats

Nickstbo schreef:

Ik had het eigenlijk over musicman13, maar hiervoor kan het ook gelden.

Een degelijk goed opgebouwd album met zelfgeschreven deuntjes is voor mij alleen voor een voldoende al vereist. Maar goed, ieder zijn manier van becijferen.

avatar van NewYorkCityLight
Just Dance is een heerlijk nummer, ben alleen bang dat het daar dan weer mee ophoud. (Zie single nr. 2 ''Pokerface''). Vind ik toch wel jammer, ik ben wel op zoek naar een heerlijke electro-pop CD. (Dit plaats ik dan maar even in het genre electro-pop).