T.I. - Paper Trail (2008)

Label: Grand Hustle

1. 56 Bars (Intro) (3:02)
  2. I'm Illy (4:06)
  3. Ready for Whatever (5:12)
  4. On Top of the World (5:00)

met Ludacris en B.o.B

5. Live Your Life (5:38)

met Rihanna

6. Whatever You Like (4:09)
  7. No Matter What (5:15)
  8. My Life Your Entertainment (4:56)

met Usher

9. Porn Star (3:31)
  10. Swing Ya Rag (3:18)

met Swizz Beatz

11. What Up, What's Haapnin' (5:01)
  12. Every Chance I Get (4:49)
  13. Swagga Like Us (5:27)

met Jay-Z, Kanye West en Lil' Wayne

14. Slide Show (3:42)

met John Legend

15. You Ain't Missin' Nothing (5:10)
  16. Dead and Gone (7:31)

met Justin Timberlake

avatar van Rhythm & Poetry
Ik heb zelf 16 nummers. Onder andere Dead and Gone (ik neem aan met Justin Timberlake) heb ik op mijn versie staan. Verder staan Slide Show (met John Legend) en You Ain't Missing Nothing ook op mijn versie.

avatar van Game
Ik snap er geen zak van, volgens Amazon zijn het 13 tracks maar volgens Wikipedia 16...

T.i. doet het heel erg goed op deze album alleen is het niet beter dan de King,maar dat wil niet zeggen dat dit troep is er staan zeker dope nummers bij.
No Matter What,Swing Ya Rag,Swagga Like Us,Live Your Life,Whatever You Like,My Life Your Entertainment en Dead and Gone.Misschien dat hij de King niet meer kan evenaren dat was de tijd dat hij nog rouwe shit zetten.
Hier is ook de Tracklist.

1. 56 Bars (Intro) 3:04
14. Slide Show (feat. John Legend) 4:43
15. You Ain’t Missin’ Nothing 5:10
16. Dead And Gone (feat. Justin Timberlake) 5:00

Game schreef:

Op deze site staat er toch echt 16 tracks.
Kan ook zijn dat de laatste 3 gewoon bonusshit is en dat ze het niet wisten.

Hmm jammer dat hij uitgelekt is.
Ik heb hem besteld en is volgens plato 26 september al binnen.
Dusja dat wordt even wachten.

avatar van nega
en hij staat nu al op je nr1

Ja dus kan dat niet ofzo, de album is nu tog al gelekt ik heb alles al gehoord.
Ik wacht alleen nog op het originele.

avatar van 'State Of Mind'
Hij stond al op #1 in je top10 toen het album nog niet gelekt was, maar je had genoeg aan de van te voren gelekte tracks om te kunnen beoordelen dat het jouw favoriete album is.

Ja dat is ook zo. Of kan hij dan niet op mijn nummer 1 staan, maak ik zelf wel uit toch nega

avatar van 'State Of Mind'
Ik geef hem verlopig een 3.0 er is nog kans dat ie groeit naar 3.5.

Tip; als het op 't eerste gehoord niet bevalt, gewoon het volume flink hard zetten dat scheelt enorm

avatar van Rhythm & Poetry
Eerder dit jaar checkte ik het werk van ene Lil Wayne, hij noemt zichzelf de beste rapper die nog leeft. Uiteindelijk was de 'teleurstelling' (niet dat je daar van kunt spreken bij zijn albums) groot en was het album gewoon erg slecht. Nu heb ik dit werk gecheckt. De rapper vind zich ditmaal de beste van het zuiden (lekker bescheiden).

Helaas dit is hij niet, sterker nog hij is erg matig (zacht uitgedrukt). Zijn stem is goed in vergelijking met die van Lil Wayne. Zijn lyrics zijn redelijk in vergelijking met Lil Wayne. Productioneel is het even kwalitatief uitermate teleurstellend. Dat hij een betere rapper is dan Lil Wayne (nog nooit zo vaak zijn naam gebruikt in een bericht) wil niet zeggen dat het album goed is. Sterker nog Paper Trail mag van mij in de hens gestoken worden (papier brand goed naar mijn weten). Want de tracks zijn om te huilen, met als toppunt van ergenis Swagga Like Us en de track met Rihanna. De track met John Legend vind ik dan weer wel een stuk beter en hetzelfde geld ook voor de track met Justin Timberlake (nooit verwacht dat ik dit ging zeggen) en die van 56 Bars. Hier helpen de producties dan ook een klein handje aan.

De beste rapper van het zuiden, laat me niet lachen. Ik denk dat er in Sint-Michielsgestel nog betere rappers wonen.

avatar van The SS
echt een lekker album dit. king is beter maar dit is ook heel goed, beter dan T.I. VS. T.I.P. alleen i'm illy en porno star zijn minder de rest is goed tot heel goed.
album krijgt nu een lage 4.5. kan zakken maar heel misgien nog stijgen.

avatar van realmadrid23
Dead and Gone

Rhythm & Poetry schreef:

Ik ga niet het hele zuiden van de VS over een kam scheren, , maar TI is wel een van de betere daar. Tekstueel is het meestal toch wat beter dan de gemiddelde Dirty South artiest (als je kijkt naar bijvoorbeeld David Banner...)

Rhythm & Poetry schreef:

King was ook echt king. T.I. vs. T.I.P was gewoon waardeloos. Keek ik erg naar uit, vooral ook omdat Big Shit Poppin', de single, gewoon heel erg dope was.

Alleen ik heb nog niet één coole track van dit album gehoord, dus dit zal wel helemaal drama worden.

RedLightCityBoy
Yeah!!! Live Your Life....het irritantste nummer van het jaar is weer binnen...mooie sample van O-Zone

avatar van lauradance
1,0
wel een leuke cd, sommige beats zijn echt lekker maar de liedjes op zichzelf zijn niet echt toppertjes en gaan redelijk snel vervelen.

avatar van 'State Of Mind'
Er is eigenlijk geen een track die; ''No Matter What'' overtreft op dit album.

Ik vind altijd die track als; Act I, Act II & Act III zoals bij T.I. vs T.I.P. en
Fly In, Tha Carter II, Fly Out zoals bij Tha Carter II heel vet. Jammer dat op dit album niet zo'n reeks van tracks op dezelde beat staat.

RedLightCityBoy
Nou erg jammer dat ik nu zie dat het officiële album maar 13 nummers bevat want ik heb een versie waar ik 17 T.I. nummers moest uitstaan.

T.I. heef zoals altijd een erg onvermakelijke luie stem.
De beats zijn gewoon bijna altijd te goedkoop voor woorden.
Het enige nummer waarin ik nog een beetje kom genieten was: slide show maar dan alleen om John Legend. Maar hij staat er blijkbaar toch niet op als ik naar deze tracklist kijk.

1* voor de MuMe versie
1.5* als er ooit de tracklist met 17 nummers komt.

D0dg3r
De retail bevat zestien nummers.

Copy en paste van een grouprip:

01. 56 Barz 03:04

ik heb op nummer 17 Another Day

Bonus track ofzo.

Ja denk het.

D0dg3r
Ja, dat is een bonustrack.

D0dg3r
Uitgezet na track zes. Wat een kutmuziek zeg. O-Zone samplen en dan iets zeggen over de soldaten in Irak, dan kom je toch echt niet meer geloofwaardig over.

Dit is nog erger dan zijn vorige album. Daar had ik tenminste niet de neiging om hem uit te zetten na een paar tracks. King is een classic en de albums daarvoor zijn ook niet mis, maar deze laatste twee albums... nee.

avatar van nega
idd ik ook, echt troep :S

avatar van Rhythm & Poetry
Oow wat erg, ik ontdek dat ik nu al een x aantal keer de tracks Dead and Gone en Whatever You Like aan het beluisteren ben . Ik vind ze nog leuk ook (nogmaals ). Wat nu, een psychiater?

avatar van Game
Als je het leuk vindt moet je het luisteren he.

"Dead And Gone" is wel een goede productie, "Whatever You Like" wordt best snel saai vind ik. Mijn stem komt nog...

tuktak
het meest opvallende aan deze plaat is dat nog niemand een 2,5 gegeven heeft. voor de rest een weinig interessante plaat.

avatar van Boy
Boy
Vaag, op de meeste Amerikaanse forums lopen ze weg met dit album, terwijl hier iedereen zo zit van naahh